Volkswagen, Tiguan’ın Tasarım İpucunu Verdi!

1
33720

Yeni VW Tiguan teaser görüntüsü, makyajlı SUV’nin önünü gösteriyor. Yeni modelde geliştirilmiş bilgi-eğlence teknolojisi ve plug-in hibrid bekleniyor.

Volkswagen, yeni Tiguan’ın ilk resmi görüntüsünü açıkladı. Bu yaz piyasaya sürülecek olan Peugeot 3008’in rakibi, revize edilmiş stil, daha verimli motorlar ve en yeni bilgi-eğlence teknolojisiyle satışa sunulacak.

Tasarım , tamamen yenilenmiş bir ön taraf olacağını gösteriyor. Işıklar daha ince hale gelecek ve en son Golf’te olduğu gibi ön kanatlara doğru uzanacak. Ve ışıklar, matris teknolojisi ile LED teknolojisine sahip olacak. Yeni ışıkların ve ızgaranın altında ince bir tampon tasarımı olacak. Kaput bile yeni bir panel olacak.

VW Tiguan 2020 facelift

Arka tarafın resmi görüntüleri henüz ortaya konmamış olsa da, prototiplerin daha önceki çekilmiş fotoğrafları arkada da LED aydınlatma teknolojisi olacağını gösterdi. VW’de bu özelliğin standart olacağını onayladı.

Tiguan, VW’nin yeni Golf ve güncellenmiş Passat’ta kullanılan en son bilgi-eğlence teknolojisinden yararlanacak. Dijital bir gösterge paneli sunulacağı ve dokunmatik ekranın 10 inç olacağı anlamına geliyor. Ortam aydınlatması ve Apple CarPlay ve Android Auto gibi özelliklerin de Tiguan’da olacağı onaylandı.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here