Volkswagen 2020 Yılında Ödüle Doymuyor

0
24430

Volkswagen’nin ID.3 modeli uluslararası tasarım yarışması Automotive Brand Contest 2020’de iki kategoride “Best of Best” seçildi. Volkswagen 2020’de Yeni Golf ve ID. SPACE VIZZION modellerinin de ödül almasıyla 5 ödül almaya hak kazandı.Özetle, Volkswagen Automotive Brand Contest 2020’de ödüllere doyamadı diyebiliriz.

Automotive Brand Contest, 2011 yılından beri otomotiv sektöründeki marka ve marka tasarımlarına dikkat çekmek için düzenlemiş olduğu uluslararası ve tarafsız tasarım yarışmada bu yıl Volkswagen 5 ödül alarak en çok konuşulan marka oldu.

Volkswagen 5 Ödül Almaya Hak Kazandı

Volkswagen ID.3 “Exterior Volume Brand (Dış tasarım)” ve “Interior Volume Brand (İç tasarım)” kategorilerinde “Best of Best” ödül alarak dikkatleri üzerine çekti.

ID.3 modelinin yanı sıra Volkswagen’nin iki modeli daha ödül almaya hak kazandı. Sekizinci nesil Golf ve “External Volume Brand (Dış Tasarım)” ve “Interior Volume Brand (İç tasarım)” kategorilerinde birinci olarak ödül almaya hak kazandı. ID. ailesinin yedinci üyesi ID. SPACE VIZZION da “Concepts (Konsept)” kategorisinde Automotive Brand Contest 2020 tasarım yarışmasında birinci oldu.

ID.3, AUTOBEST jürisi tarafından en verimli araç olarak ‘ECOBEST 2019’ ödülüne de layık görülmüştü.

Volkswagen Tasarım Departmanı Başkanı Klaus Bischoff, “Bu model, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini yaratmayı amaçlayan ve en modern teknolojileri kullanan bir dijital tasarım çağının da habercisi. Jüri üyelerinin verdiği karar da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.” dedi.

Tasarım Yarışması

Volkswagen, 27 Nisan Dünya Tasarım Gününde ilk seri üretimli tamamen elektrikli ID.3 modeli için Instagram üzerinde tasarım yarışması yapmıştı. Volkswagen, tasarımcılardan hayal gücünü kullanarak ID.3 modelinin 30 yıl sonrasındaki görünümünü ile ilgili yaratıcı tasarımları beklediklerini açıklamıştı. Yarışma Instagram üzerinde 1 ay sürecek. Volkswagen, yarışmacılardan tasarımlarının kendi sosyal medya hesabından #VolkswagenDesign2050 etiketiyle paylaşmasını istiyor. Yarışmayı kazanan ilk 3 kişi Wolfsburg’a davet edilecek.

Bischoff, “Sosyal medyada son birkaç yıldır etkileyici bir tasarım topluluğu gelişmiş durumda. Yarışmamız sayesinde bu yetenekli alanla diyalog kurmayı hedefliyoruz” dedi.

En yeni ikinci el Volkswagen ilanları için tıklayın!

İkinci el elektrikli araçlara bakmadan geçmeyin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here