19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında Sanal Yarış

0
14212

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı her yıl Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde coşkuyla kutlanıyor. Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl koronavirüs salgınından dolayı evlerde kutlanacak. Ford ise, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını sanal ortamda düzenlediği gerçek yarışçılar ile kutlayacak. Ford’un düzenlediği bu yarışma sporseverleri bir nebze de olsa sevindirdi.

19 Mayıs Ralli

 

 

 

 

 

 

 

 

Ford’un YouTube Kanalı Üzerinde Canlı Sanal Yarış

Castrol Ford Team Türkiye ve Ford Türkiye iş birliğiyle düzenlenen “19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı”, tüm spor tutkunlarını ekrana kitleyecek!

Koronavirüs salgının yayılmasını engellemek ve sporcuların sağlığını korumak için tüm spor müsabakaları ertelendi. Tüm yarışmalar ertelenince spora özlem arttı. Ford’un dijital ortamda düzenlemiş olduğu bu yarışma sayesinde özlemde az da olsa giderilmiş olacak. Tamamen sanal ortamda düzenlenecek yarışma gerçek ralli pilotları ile e-sporcularını karşı karşıya getirecek. Heyecanlı bir yarışma olacağı bekleniyor.

Castrol Ford Team Türkiye ralli pilotlarımız Murat Bostancı, Ali Türkkan, Ümit Can Özdemir, Emre Hasbay ve Can Sarıhan; e-spor oyuncuları Mervan Tepelioğlu, Buğra Akpınar, Atakan Tarkan, Ozan Ülkügil ve Emir Aşarı ile kıran kırana yarışacak. Yarışma Sim racing (sanal yarış) oyunlarının yer aldığı iRacing platformu üzerinde yapılacak. Yarışma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı`na özel canlı olarak yayınlanacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında koronavirüs salgının yayılmasını engellemek için sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu süreçte yapılamayan sporlar Ford Türkiye’nin resmi YouTube kanalı üzerinde canlı yayınlanacak. Yarışma, 19 Mayıs 2020 günü saat 16.00’da başlayacak!

Serhan Acar Anlatımıyla

19 Mayıs Gençlik ve Spor Yarışı, 2005 yılından beri Türkiye’de Formula 1 yarışlarını anlatan ve “Formula 1’in Sesi” olarak tanınan Serhan Acar tarafından seslendirilecek. Serhan Acar anlatımıyla heyecanlar katlanarak artacak. Ford`un yarışmanın gerçeği ile aynı olması için elinden geleni yaptığı gözlemleniyor. Yarışma sporseverler tarafından merakla bekleniyor.

Koronavirüs salgınından dolayı evden çıkamayan araba tutkunlarının eğlenceli zaman geçirebilmesi için derlediğimiz aktivite önerilerimize ulaşmak isteyenler araba tutkunları için evde eğlenme sanatı haberimizi okumalarını tavsiye ediyoruz.

En yeni ikinci el Ford ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here