Renkleriyle Her Dönem Vintage

Yıllardan beri gelen geleneği ve bu gelenek çevresinde oluşan ikonik tasarımları ile Vespa, vintage modelleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Marka, ABD gençlik modasında önemli bir yere sahip olan Sean Wotherspoon ile yaptığı iş birliği sonucunda ortaya çıkan yeni modelini Türkiye’de satışa sundu. Vespa Primavera Sean Wotherspoon Türkiye’de ön sipariş ile satışa başladı.

vespa primavera

Vespa Primavera Sean Wotherspoon

1980 ve 1990’ların tarzını o dönemin renkleriyle birleştiren model, ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor. Sean Wotherspoon, sadece renkleri ile değil tasarımındaki çizgiler ile de caddelerin eğlenceli ve enerjik scooter’ı olmaya hazır görünüyor. Modelde; sarı, kırmızı ve yeşil renkleri son derece uyumlu bir biçimde kullanılmış. Sele ise Vespa modellerinde sıkça rastladığımız kahverengi dikişli bir yapıya sahip. Yaratılan vintage hava, jantlardaki beyaz boya ile devam ediyor.

vespa

Modaya uyum sağlayacaksınız!

Vespa Primavera Sean Wotherspoon’a özel olarak tasarlanan kask ve giyim ürünleri ile  beraber vintage bir kombin yapmanız mümkün oluyor. Bu sayede sadece scooterınız değil siz de nostaljik bir havaya bürünebiliyorsunuz.

Hangi motor seçenekleri ile sahip olunabiliyor?

Vespa Primavera ailesinin yeni modeli, Türkiye’de 50cc ve 150cc olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile satışa sunuldu. 50cc olan modelin B sınıf ehliyet ile kullanılabiliyor olması, Sean Wotherspoon imzalı bu scooter’ın satışlarına direkt olarak yansıyacaktır.

vespa wotherspoon

Farklı renk seçenekleri mevcut mu? 

Yeni Vespa modelinin ön siparişleri şu an vespastoreturkey.com adresi üzerinden alınıyor. Sitede hem 50cc hem de 150cc versiyonları tek renk kombinasyonu ile sunulmuş. Yeni modelin ilerleyen dönemlerde farklı renk kombinasyonları ile satılıp satılmayacağı ise merak konusu.

vespa sean

Vespa Primavera Sean Wotherspoon’un Türkiye satış fiyatı ne kadar ?

Modelin iki farklı versiyon ile ülkemize geldiğini söylemiştik. Şu anda Vespa Türkiye tarafından online ön sipariş toplanıyor. Ön sipariş verebilmek için iki modele de 10.000TL ödeme yapmanız gerekiyor. Bu nostaljik scooter’ın fiyatlarına gelecek olursak; 50cc’lik versiyona 39.900 TL’lik bir fiyat etiketi konulmuşken, 150cc’lik versiyon ise 52.900TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

İkinci el Vespa ilanları

Vespa Primavera İçin A2 Ehliyete İhtiyacınız Yok! 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here