Ön Sipariş Uygulamasıyla Vespa Sahibi Olabilirsiniz

1
3091

İtalya merkezli motosiklet üreticisi Vespa, ön sipariş uygulamasıyla motosiklet sahibi olmak çok kolay.

Motosikletlere Talep Arttı

Koronavirüs salgınından sonra bisiklet ve küçük hacimli motosiklete talep arttı. Arabası olan insanlar araçları ile yolculuk yaparken, aracı olmayan kişiler fiyatı daha uygun olan bisiklet ve motosiklet ile yolculuk yapmaya başladı. Özellikle küçük hacimli motosiklet satışları Motosiklet Endüstrisi Derneğinin yaptığı araştırmaya göre yüzde 66 arttı.

En yeni ikinci el motosiklet ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Koronavirüs salgınından sonra güvenli ve uygun olduğu için motosiklet ve bisikletlere olan talep arttı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Vespa kullanıcıların taleplerini karşılamak için “Bana Özel Vespa’m” uygulamasını geliştirdi. Bu uygulama sayesinde müşteriler Vespa’nın ürün gamında yer alan farklı renk ve özel koleksiyon modellerinden dilediğini fiyat garantili ön satışla sipariş edebilecek.

“Bana Özel Vespa’m” uygulaması ile hayalinizdeki motosiklete sahip olabileceksiniz. Ayrıca Vespa, bu uygulama ile müşterilerine sabit fiyat ayrıcalığı tanıyor.

Vespa, Müşterilerine Yeni Bir Hizmet Sunuyor

Vespa Türkiye Pazarlama Müdürü Şirin Yurtseven, yaptığı açıklama şöyle, “Hem artan talebi geri çevirmemek hem de herkesin gönlünden geçen modele sahip olmasını sağlamak için yeni bir fiyat garantili ön sipariş uygulamasını devreye aldık. Normal koşullarda müşterilerimiz stoklarımızdaki renk ve modellerden seçim yapmak durumundaydı. Yeni uygulamamızla beraber ise ülkemizdeki Vespa severler, İtalya’da üretilen hangi model varsa onu seçme şansına sahip olabiliyorlar. Yakında yeni hizmetlerimizi de devreye alarak artan taleplere cevap vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Vespa’nın Tarihi

Vespa’nın, scooter’den üzerinden geliştirildiğini biliyor musunuz? Vespa’nın temeli II. Dünya Savaşından öncesi Amerika’da üretilen Cushman scooterlara dayanıyor. İtalyanlar bu scooterları paraşütlü birliklerin ve denizcilerin kara ulaşımında kullanması için Washington’dan satın almışlardı.

Tarihin en iyi motosikleti Vespa, 1946 yılında İtalyan Piaggio & Co. S.p.A. firması tarafından üretilmiştir. Zamanla kullanıcıları tarafında severek kullanılarak günümüze kadar geldi.

En İyi Elektrikli Scooterlar | Scooter Seçiminizi Yapın

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here