2020 GP kupası

Herkesin özellikle Formula 1 sevdalılarının Türkiye’de görmek içim tam 9 sene bekledikleri etkinliğin kupası Formula 1’den önce gösterime çıkarıldı.  9 yıl aradan sonra, Formula 1 yarışının İstanbul Intercity Park’ta düzenlenmesini heyecanla bekleniyor.. İlk adım, bugün saat 11: 00’de başlayan eğitim turu ile başladı. Ardından Şampiyon takımın 2020 GP Kupası gözler önüne çıktı.

Yarıştan önce herkesin merakla beklediği konular arasına girmişti şampiyonluk kupası. Her etkinliğinde olduğu gibi yarıştan önce gösterimi yapıldı. Intercity İstanbul Park’ta sahibini bulacak kupanın tasarımı belli oldu. Intercity İstanbul Park tarafından özel olarak tasarlatılan şampiyonluk kupası Türk kültüründen izler taşıyor.

2020 GP Kupası | Ay-Yıldız Öncülük Etmiş

Intercity İstanbul Park tarafından özel olarak tasarlanan Şampiyonlar Kupası’nda, 15 Temmuz Galata Kulesi ve Şehitler Köprüsü gibi İstanbul’un sembolleri lale desenli ve kupanın tepesinde yer alıyor. Başarılı bir şekilde işlenmiş İstanbul yazısı ve  Milli bayrağımızın eşsiz parçası olan  ay ve yıldız figürlerinden de esintiler görmemiz mümkün.

Bu kupa 5 kg ağırlığa ve 50 cm yüksekliğe aittir. Tasarımı tamamen Isobar Türkiye ekibince yapılmıştır. 15 Kasım ‘da ise hangi şampiyon takımın kaldıracağı sırada bekleyen merak konusu arasında.

Yarış Öncesi İlgi Büyük

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda 15 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek sezonun 14. yarışı DHL Türkiye Grand Prix’si öncesi Formula 1’in İstanbul videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Red Bull Racing ve AlphaTauri F1 takımlarının yer aldığı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Meydanı gibi İstanbul’un çeşitli bölgelerine yer verilen video, Formula 1’in sosyal medya hesaplarında yayımlandı.

Formula 1 GP İstanbul Saatleri Belli Oldu

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here