Toyota yakında yeni Tundra modelinin tam boyutlu kamyonetini piyasaya sürecek. Yeniden tasarlanmış bu  kamyona ön ucunu gösteren bu teaser görüntüsünde ilk kez ortaya çıkarıldı. Önümüzdeki aylarda kamyonu tam olarak görmeyi planlıyoruz. Yeni Toyota Tundra Ford F-150 , Chevy Silverado ve Ram 1500’e karşı daha güçlü bir model olmak için bu yıl 2022 modeli olarak erken tarihte gelebilir.

toyota tundra

Yeni Tundra’nın ön yüzünün ve casus fotoğraflarının ve önceki sızdırılmış fotoğrafları bize nasıl görüneceğine dair bir fikir verdi. Daha iyi bir görünüm elde etmek için tüm fotoğrafları birleştirdiğimizde yeni modelin nasıl olacağını görebiliriz. Toyota’dan alınan bu resmi fotoğraf ile, cesur görünümlü farların mevcut olduğunu ve ön panjurun ortasına doğru uzanan ve önceki modelde “Toyota” rozeti bulunan bir ışık çubuğunun bulunduğunu gösteriyor. Izgaranın üzerindeki üç kehribar işaret ışığı, yeni Tundra’nın 80 inçten daha geniş olabileceğini gösteriyor .

Mevcut model, 381 beygir gücü ve 401 lb-ft tork üreten doğal olarak havalandırılan 5,7 litrelik bir V-8 ile güçlendirilmiştir. Onun yerini ikiz turbo 3,5 litrelik bir V-6’nın alacağını düşünüyoruz. Bir hibrit versiyon da sunulacak ve Toyota yakında bir elektrikli pikapın da geleceğini söylüyor. Yeni kamyonların casus fotoğrafları kapatılmış bir arka kısım gösterdi. Yeni bir süspansiyon kurulumu artık gizlenmiş olabilir. Mevcut kamyonlar arkada bir yaprak yay düzeni kullanıyor ve yenisi helezon yaylara, hava yaylarına ve hatta bağımsız bir arka süspansiyona sahip olabilir.

Önümüzdeki aylarda 2022 Toyota Tundra hakkında daha fazla şey öğreneceğiz ve yıl sonuna kadar ilk önce ABD’de satışa sunulacak.

2. El Satılık Pick-Up İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here