Toyota’larda bakım zamanı!

0
5619
Toyota’larda bakım zamanı

Toyota Türkiye, “Toyota’larda bakım zamanı” diyor! Toyota’larda bakım zamanı kampanyası ile aracınıza güvenle bakım yaptırabilirsiniz. Yıl bitmeden aracınızı Toyota Plazalar’a götürün, Toyota Kış Servisi kampanyasından faydalanın!

Toyota’larda Bakım Zamanı!

Dünyanın en çok satan otomobillerini üretmekle övünen Toyota, ülkemizde de oldukça popüler. Toyota Forever Kart ile avantajlar artık cepte!

Markanın verdiği bilgiye göre bundan sonra Toyota Forever Program ortaklarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak avantajlardan faydalanabiliyorsunuz. Burada tek yapmanız gereken cep telefonu numaranızı görevliyle paylaşmak. Ardından kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Eğer cep telefonu numaranız sisteme tanımlı değilse Toyota İletişim Merkezi ve Toyota Plazalarda güncelleyebilirsiniz.

Toyota Forever Kard Hakkında Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayın!

Toyota Forever Nedir?

Toyota Forever Program hakkında şöyle bir özet yapılabilir: sistem, Toyotalıların servis konusunda avantajlı olmasını sağlıyor. Toyota Plazalarda yapacakları servis harcamalarında Toyota puan kazanıyorlar. Kullandıkça artan Toyota puanlar, daha fazla indirim ve avantaj elde edilmesini de sağlıyor. Araç yaşı ve modeli fark etmeksizin Toyota Forever Kartın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here