2.El Piyasasında En Çok Sevilen Otomobiller

0
1427

Pandemi sürecinde otomotiv üretim ve tedariğindeki aksaklıklar sebebiyle otomobil fiyatlarında genel bir artış bulunmaktadır. Bu durum otomobil almak isteyenleri 2.el otomobillere yönlendirmektedir. 2.el otomobil almak isteyenler için 2.el piyasasında en çok sevilen otomobilleri sizler için derledik.

2.El Piyasasında En Çok Sevilen Otomobiller

1Fiat Egea

Listemizin başında yer alan araç Fiat Egea’dır. Fiat Egea’nın ne kadar başarılı bir araç olduğunu satış sayısından anlayabiliriz. Genelde 1.3 multijet versiyonu ile tercih edilen model, düşük yakıt tüketimi ile oldukça ekonomiktir. 95 hp’lik 1.3 multijet motoru ile 0-100 km/h hızlanması 11 saniye civarında. Aracın iç dizaynı donanımları yeterli kalitede. Tam olarak f/p sınfında bulunan Fiat Egea araçları 2.el piyasasında oldukça rağbet gören modellerden biridir. Ancak çok fazla kişi tarafından tercih edilip kullanıldığı için kilometreleri günden güne yükseliyor. 2.El Fiat Egea almak isteyenlerin acele etmesi gerekir.

Fiat Egea İlanları

2Renault Symbol 

Renault Symbol, ülkemiz piyasında oldukça sevilen bir modeldir. Genelde 1.5 Dci motoru ile tercih edilen bu model, b sınıfı bir otomobil olmasına rağmen şehir içi ve uzun yolda çok iyi bir yol arkadaşı. Düşük yakıt tüketimi, tatminkar performans değerleri ile oldukça başarılı bir otomobil. 1.5 Dci motorunun başarısı tüm dünyada bilinmektedir. Bu motor Renault markası dışında da birçok modelde bulunmaktadır. 2.piyasası da oldukça hızlı olan bu modeli satmak istediğiniz her an alıcı bulabilirsiniz.

Renault Symbol İlanları

3Peugeot 301

Peugeot markasının 301 modeli özellikle son zamanlarda b sınıfı otomobil tercih edenlerin tek seçeneği olmuştur. 1.6 litrelik dizel motoru ile performanslı sürüşün yanı sıra oldukça düşük bir yakıt tüketimine de sahiptir. Aracın malzeme kalitesi pek iyi olmasa da bir sürücünün her türlü ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde üretilmiştir. Aracın tek dezavantajı cam açma tuşlarının kapılarda olmamasıdır.

Peugeot 301 İlanları

4Citroen C-Elysee

Citroen C-Elysee, Peugeot 301 ile aynı sınıfta bulunan ve birkaç ufak farklılık dışında aynı olan bir araçtır. 1.6 Hdi motoru ile oldukça tercih edilen modeller arasındadır. 2.el piyasasında oldukça tercih edilen bu model de her zaman alıcı bulan modeller arasındadır.

Citroen C-Elysee İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here