Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited şirketi uzun zamandır Türkiye’ye gelmeyi planlıyordu. Bu yılın başında ise bu bilgi kesinleşmişti. Tesla tarafından bu konuda çeşitli çalışmalara başlanmıştı. Kadrolar oluşturulmaya başlanmış hatta CEO’su olarak da Kemal Geçer belirlenmişti. Ayrıca Tesla’nın satışta var olan pek çok modelinin de Türkiye’de satışa sunulacağı bilgiler dahilindeydi. Tesla‘nın ülkemizde hızlı şarj istasyonu kurulacağı da biliniyordu. Bu anlamda şirket resmi web sitesinden Türkiye bazında Tesla için iş ilanı oluşturdu.

Tesla Türkiye’nin İş İlanları

Tesla otomobilleri ülkemizde zaten satıştaydı ama ithalatçılar üzerinden sunuluyordu. Şimdi ise resmi olarak Türkiye’ye geliyor. Ayrıca hızlı şarj istasyonları kuracağını da açıklamıştı. Tesla‘nın ülkemize gelmesiyle ilgili yeni bir gelişme meydana geldi. Şirket kendi resmi web sitesinden iş ilanları açtı. Aynı zamanda iş ilanlarının konumu ise İstanbul Beşiktaş’tır. Dört ilan açılmakla birlikte üç iş ilanı aynı kategori içerisinde yer alıyor.
İlgili pozisyonlar ise; Servis Danışmanı, Otomotiv Mekanikerleri/Teknisyenleri, Parça Danışmanı ve Tesla Danışmanıdır. Bu pozisyonların ilk üçü teknik servislerle bağlantılıdır. Geriye kalan Tesla Danışma ise bayilerde müşterilerle ilgilenecek bir pozisyondur. Ayrıca Tesla iş ilanlarını detaylı bir şekilde açıklayarak başvuruya açmış.
tesla iş ilanları
Son olarak otomobil konusundaki titizliğini hizmet noktasında göstermek isteyen Tesla iş ilanı için başvuru yapacaklara şu açıklamayı eklemiş; “Servis danışmanlarımız müşterilerimiz için pürüzsüz bir servis deneyimi dizayn eder. Onlar, Tesla misyonumuzu destekleyen ön cephemiz ve marka elçilerimizdir. Bugüne kadar yapılmış en yenilikçi otomobili ortaya çıkardık ve müşterilerimize aynı seviyede hizmeti sağlamamıza yardım etmeni bekliyoruz”.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here