Tesla şirketinin CEO’su ve patronu olan Elon Musk, bomba gibi bir açıklama ile gündeme geldi. Musk, bugüne kadar birçok otomobil üreticisi hakkında fikirlerini açıklamıştı. Fakat son tweeti ile oldukça önemli bir konuda açıklama yaptı. Musk’a göre bazı otomobil üreticileri iflasın eşiğinde. Twitter üzerinden yapılan bir paylaşımda herkesin Tesla hisselerindeki düşüşe odaklandığı fakat diğer otomobil üreticilerinin daha kötü durumda olduğu belirtildi. Bunun ardından Musk ise bu paylaşıma sessiz kalmadı. Paylaşımın altına yorum yapan Musk, bazı üreticilerin iflasa sandıklarından daha yakın olduklarını belirtti. Konu ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Elon Musk İflasa Yakın Olan Şirketlerin İsimlerini Vermedi

Twitter üzerinden yapılan bir paylaşıma yorum yapan Musk, diğer otomobil üreticilerinin iflasa sandıklarından daha yakın olduğunu belirtti. Fakat bu açıklamada hiçbir markanın ismini vermedi. Aslına bakarsak bugüne kadar Musk tarafından diğer otomobil üreticileri için çok pozitif açıklamalar gelmedi. Bu paylaşımdan önceki son açıklamasında Musk, Tesla’nın rakiplerinden olan Lucid markasının piyasada çok fazla tutunamayacağını belirtmişti.

Elon Musk, Tesla şirketini bırakıp Twitter platformuna mı devam edecek

Elon Musk bu açıklamaları yaparken kendi şirketi olan Tesla, CEO’sundan oldukça rahatsız durumda. Özellikle yönetimde Musk’ın değiştirilmesi gerektiği düşüncesi büyük bir kabul görüyor. Bu durumun ana sebebi olarak ise iş insanının Twitter’ı almasının ardından Tesla’ya olan ilgisinin düşmesi gösteriliyor. Tüm bu olayların sonucunda ise Musk, Tesla’dan istifa etmeye davet edildi. Fakat dünyaca ünlü iş insanından bu konuda henüz bir karşılık gelmedi. Bakalım ilerleyen dönemlerde Elon Musk ve Tesla arasında ne gibi gelişmeler olacak.

Elon Musk ve Tesla Arasındaki Son Gerilim⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here