Dış görünüşündeki değişiklikler en iyi şekilde oldu, Porsche 718 Boxster , 20 yıldan daha uzun bir süre önce piyasaya sürüldüğünden bu yana en kapsamlı güncellemeleri görmüş oldu. Dört silindirli motorların benimsenmesi bazı titiz kişiler için sevilmedi, ancak bu birimlerdeki nihai karakterlerinde eksik olan şeyleri, aşırı performans ve makul verimlilikle telafi edildi.

Porsche mekanik olarak, ilk 1996 yılında satışa çıktığından beri ucuz yollu uzun bir yol kat etmek istedi.  Yolda, bu değişiklikler zaten mükemmel bir otomobili olağanüstü hale getirdi. Daha hızlı direksiyon, neşter gibi keskin bir dönüş sağlar, ayrıca yaslanacak devasa ön uç tutuş rezervleri vardır. Bu da aracı olağanüstü bir hassasiyetle yerleştirmenize olanak tanır. Dahası, daha küçük direksiyon simidi mükemmel bir ağırlıktadır ve doğru miktarda geri bildirim sağlar.

Ortadan motorlu sistem, 718 Boxster ‘ın güzel bir şekilde dengeli orta viraj hissi verdiği anlamına geliyor. Ayrıca aracın akrobatik çeviklikle yön değiştirmesine izin verir. Ve Boxster serisindeki tüm motorlar çok daha fazla tork sağladığından, gaz kelebeğini kullanarak hattınızı virajdan kesmek kolaydır.

PASM sistemi ile donatılmış araçlarda, Sport modu  engebeli arka yollar için biraz fazla sert olmasına rağmen etkileyicidir. Normal ayarda bile, Porsche muazzam etkileyici vücut kontrolünden yararlanıyor. Virajlarda neredeyse hiç esneme yoktur.

Konu 718 Boxster ‘ı yeniden tasarlamaya geldiğinde Porsche, kazanan bir formülle uğraşmamaya çalıştı. Aslında, 718’e bir bakın ve onu eski arabadan ayırmakta zorlanacaksınız.

Bununla birlikte, kaput, bagaj kapağı ve ön cam dışında, Porsche’deki her harici bileşen değiştirildi. Yeniden profillenmiş tamponlar ve daha belirgin üstyapı kıvrımları, ona daha geniş ve daha amaçlı bir duruş kazandırırdı. Ön ve arkadaki ayırt edici LED ışıklar ekstra bir görsel ilgi katmanı ekler.

Arka tarafta, retro Porsche yazısı ile süslenmiş arka lambaların arasında koyu renkli bir şerit var. Her iki otomobilde de otomatik olarak saatte 74 mil hızla yükselen veya orta konsoldaki bir düğme kullanılarak manuel olarak kaldırılabilen elektrikli bir spoyler bulunuyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here