BMW M4 cabrio , M4 coupe gibi aynı 3.0 litrelik çift turbo motora sahiptir. Hard-top tavan mekanizması ve biraz güçlendirilmiş şasi ile Convertible, Coupe’den 178kg daha ağırdır. Bu da yol tutuş ve gövde kontrolü üzerinde net bir etkiye sahiptir, ancak yine de eğlencelidir.

Motor hala yıkıcı bir hızlanma sağlıyor ve uzun drift için arka lastikleri döndürmekten mutlu, ancak ses daha iyi olabilirdi. Hoparlörler aracılığıyla güçlendirildiğinde, tavan yukarıdayken sentetik ses çıkarıyor.

Motorlar, performans ve sürüş

 Cabrio ile Coupe arasındaki farklar. Drop-top versiyonu, hardtop kardeşinden 178kg daha ağırdır ve bu da performans üzerinde açıkça bir etkiye sahiptir. Yedi vitesli çift kavramalı şanzıman takılıyken Cabrio, Coupe’de onda üç aşağı olan 4,4 saniyede 0-100 km / s hızlanabiliyor. Gerçekte, yine de, çok hızlı hissediyor ve ne zaman ihtiyacınız olursa o kadar çok performans var ki, farkı hissedebileceğinizden şüpheliyiz.

Ön tekerleklerde çok fazla kavrama var ve iyi dengelenmiş şasi, arka lastikleri aydınlatmayı ve Cabrio’yu bir kızağa yerleştirmeyi kolaylaştırıyor. Süspansiyon, direksiyon ve güç aktarma organları için farklı ayarları kullanarak M4’ü oldukça ciddi ve tavizsiz bir spor arabadan her gün kolayca kullanabileceğiniz bir arabaya dönüştürebilirsiniz. Bu anlamda, çoğu sürücünün ilgisini çekecek kadar geniş dinamik yeteneklere sahip oldukça ilgi çekici, çok yönlü bir araç.,

M4 Cabrio İç Mekan

İçeriye bakın ve M4 Cabrio , diğer 3 Serisi tabanlı modellerle aynı iç düzene sahip olması dikkat çekiyor. Vites kolunun arkasındaki iDrive kumandası sayesinde orta konsol ekranındaki menülerde gezinmek de basit. M4 standart olarak deri ile birlikte gelirken, ön koltuklar için düzgün bir boyun ısıtıcısı bulunmaktadır. BMW’nin katlanır tavanı başlı başına bir sanat eseridir. Üç parçalı tavanın katlanması 23,8 saniye sürüyor.

M4 Convertible, dört kişiliktir ve arka koltuklarda yetişkinler için yeterince yer vardır, ancak çok yukarıdan aşağı gitmeyi planlıyorsanız, iki koltuklu olarak daha çok kullanmak daha iyidir. Bunun nedeni, arka koltukların arasına, neredeyse hiç rüzgar çarpması olmadan otoyol hızlarında seyahat etmenizi sağlayan bir rüzgar deflektörü takabilmenizdir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here