2022 BMW M2

BMW 2 Serisi Coupe Beklenirken M2 Kameralara Yakalandı!

Alman premium otomobil üreticisi BMW, her segmentte var olmak istiyor. Markanın son satışa sunduğu modellerden biri olan 2 Serisi de bu isteği kanıtlar nitelikte. 2 Serisi Gran Coupe ile beraber C segment pazarına ”premium kompakt bir sedan” sunmuş olan marka, iddialı bir giriş yapmış oldu. Bu segmentte 5 kapılı sedan modeli bulunmayan markanın, 2 Serisi Gran Coupe ile başarılı satışlar gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz. Şimdi ise modelin selefinin yerine geçecek olan ”Coupe” versiyon bekleniyor. Coupe versiyon ile beraber M2 de doğmuş olacak. 2022 BMW M2 bu beklentilerin arasında carscoops tarafından kamuflajlı olarak görüntülendi.

2022 BMW M2

2022 BMW M2 Zorlu Hava Ve Yol Koşullarında Test Ediliyor!

2 Serisi’nin en güçlü versiyonu olan karşımıza çıkmaya hazırlanan M2, test sürüşleri esnasında kameralara yakalandı. 2 Serisi’nin coupe versiyonu ile hemen hemen aynı zamanda tanıtılması beklenen model, karlı yollarda test ediliyor. Arkadan çeker olarak gelmesi beklenen modelin 4 çeker versiyonu da olacak. Bu aktarımın kaynağı olacak olan motor ise 3.0 litrelik, çift turbolu ve 6 silindirli olarak karşımıza çıkacak.

2022 BMW M2

Ağır bir kamuflajın altında test sürüşlerini gerçekleştiren yeni M2, tasarım noktasında fazla ipucu vermiyor. Tahmin edilen ise mevcutta bulunan 2 Serisi Gran Coupe ile oldukça benzer olacağı. Güçlü versiyonda fark yaratan detaylar ise 4 çıkışlı egzoz takımı ve siyah alaşım sportif jantlar.

İkinci el satılık BMW 2 Serisi ilanları

BMW 2 Serisi Active Tourer, Zoraki Dinamizm

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here