Jeep Wrangler Yarım Kapı Seçeneği İle Satın Alınabilecek!

Jeep ürettiği ikonik modeller ile her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Wrangler ise ürün gamının en ikonik modeli olabilir. Yıllardır yenilenerek satışa sunulan Wrangler, ne kadar güncellenirse güncellensin bazı ikonik detaylarını kaybetmiyor. Jeep denildiğinde akla ilk gelen modellerden biri olmayı başaran modelin geçmişi İkinci Dünya Savaşı yıllarına kadar dayanıyor. Şimdi ise geçmişi bu denli köklü olan Wrangler’ın son jenerasyonuna yeni bir opsiyon eklendi. Jeep Wrangler yarım kapı opsiyonu ile satın alınabilecek.

jeep wrangler yarım kapı

Yarım Kapı Versiyonu İle Jeep Wrangler Çok Farklı Duruyor!

Başarılı SUV üreticisi Jeep’in internet sitesinde bulunan konfigüratöre eklediği ”yarım kapı” opsiyonu sadece Wrangler için geçerli. Bu versiyonla beraber pencerelerin ve camların iptal edildiği, sadece kapı kasasına sahip bir Wrangler satın alınabiliyor. Jeep bu versiyonu tanıtırken, yarım kapılar sayesinde tam kapılara nazaran daha açık bir görüş sağlandığını ve “farklı bir sürüş deneyimi” sunulduğunu söylüyor. Örneğin, bir patika sürüşünde camların çamurlanması, kırılması veya başka bir şekilde engellenmesi gibi durumlarda “yarım kapılar, rotada kalmanızı sağlamak için size engelsiz görüş sağlar” diyor.

wrangler jeep yarım kapı

Yarım Kapı Seçeneği, Tam Kapı Seçeneğinden Daha Pahalı!

ABD’de satışa sunulan yarım kapılı Wrangler, farklı bir fiyatlandırma politikasına sahip. Kapıların yarım olması, fiyatı düşürmek veya sabit tutmak yerine arttırıyor. Yarım kapı versiyonu için 2350$ değerinde ek bir ödeme yapılması gerekiyor.

İkinci el satılık Jeep Wrangler ilanları

Wrangler | Tavanı ve Kapıları Nasıl Sökülüyor?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here