Porsche Araç Üstü Çadır ile Konforlu Bir Kamp Deneyimi

0
1136
Porsche Araç Üstü Çadır ile Konforlu Bir Kamp Deneyimi

Porsche araç üstü çadır ile konforlu bir kamp deneyimi mümkün. Lüks otomobil üreticisi yeni aksesuarı ile pistlerde olduğu kadar kamp hayatında da etkin olmak istiyor. Yeni araç üstü çadırı Porsche 911 gibi spor modellerle birlikte kullanmak mümkün. Ayrıca Macan ve Cayenne gibi SUV modelle ile de kullanılabiliyor. Otomobil devi bu aksesuar ile birlikte kullanıcılarına yeni maceraların kapısını açmak istiyor. Bu çalışma da orijinal aksesuarlar ve yükseltmeler satan departmanı Porsche Tequipment tarafından ortaya çıkarıldı. Tavana entegre olan kamp çadırı kullanılmadığı zamanlarda otomobilin tavanında bir port bagaj görevi üstleniyor.

Porsche Araç Üstü Çadır ile Kampa Yeni Bir Boyut Getiriyor

Porsche Araç Üstü Çadır ile Konforlu Bir Kamp Deneyimi

Alman otomobil üreticisi hem yollarda performansı seven hem de kamp macerası yaşamak isteyen spor otomobil müşterilerine yeni bir sürpriz ile geldi. Yeni tasarladığı çadır ile konforlu bir kamp imkanı sunmaya başladı. Artık Porsche kullanıcıları bu çadırı araçlarında kullanabilecekler. Porsche 911, Macan, Cayenne, Panamera ve Taycan modellerinde tavan rayları olmamasına rağmen bu çadırı kullanmaları mümkün olacak. Çünkü çadır kapatıldığında bir port bagaja dönüşüyor. Ancak  Porsche GT, Cabriolet ve Targa modellerinde kullanmak mümkün olmayacak.

İşte Porsche’nin Yeni Kamp Aksesuarı

Porsche Araç Üstü Çadır ile Konforlu Bir Kamp Deneyimi

Porsche araç üstü çadır siyah-açık gri veya siyah-koyu gri renk seçeneklerine sahip. İki kişinin kolaylıkla konaklamasının mümkün olduğu bu çadır birçok koşula karşı dayanıklı. Ayrıca dört mevsim kullanılabiliyor. Çünkü nefes alabilen pamuk karışımı kumaş, su geçirmez fermuarlar ve giriş için ek bir yağmur örtüsüne sahip. Kasım ayı itibariyle satılacak olan aksesuarın fiyatı ise 4.980 Euro.

İkinci El Porsche Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here