Skoda Çalışanlarının İşini Kolaylaştıracak Uygulama!

Çek Cumhuriyeti’nin güçlü otomobil üreticisi Skoda, Volkswagen grubuna girişinden itibaren göz dolduran modelleri ile dikkat çekiyor. Markanın ülkemizdeki satış rakamları da dikkat çekiciliğinin ne seviyede olduğunu gösteriyor. Skoda, araçlarında sunduğu özellikler ile de ön plana çıkan bir marka olmuş durumda. Araçların çeşitli yerlerinde konumlandırdığı hayatı kolaylaştıran parçalar ile rakipleri arasında fark yaratıyor. Birçok modelinde sunduğu şemsiye, buz kıracağı vb. parçalar ile kullanıcısının sürüş deneyimini pratikleştiriyor. Marka tarafından geliştirilen son teknoloji ise sürücülerini değil, servis çalışanlarını odak alıyor. Çek marka geliştirdiği Skoda Sound Analyser ile servis işlemlerinde hızlı ve pratik çözüm üretmeyi hedefliyor.

skoda sound analyser

Ses ile Arıza Tespiti Yapan Mobil Uygulama

Marka bünyesinde geliştirilen ”Skoda Sound Analyser”, akıllı telefon aracılığıyla çalışan bir arıza tespit sistemi. Uygulama sayesinde aracın motorundan gelen sesler akıllı telefona dinletiliyor, arızanın yeri tespit ediliyor.

sound analyser

Rölantide Dahi Arıza Tespiti Yapabiliyor!

Markanın geliştirdiği yeni sesli arıza tespit uygulaması sayesinde, rölantide çalışan araçların bile arızalarının tespitinin yapılabileceğini belirtiyor. Ayrıca uygulama sadece arıza tespiti yapmak ile kalmıyor, arızanın çözümü için yapılabilecek işlemleri ve çözümleri de kullanıcısına sıralıyor. Uygulama bu tespit işlemini, kütüphanesinde bulunan sorunsuz Skoda araçlarının sesleri ile arızalı araçların seslerini karşılaştırarak gerçekleştiriyor.

Skoda Sound Analyser ile %90 Oranında Doğru Sonuç!

Marka, Sound Analyser ile %90 oranında doğru sonuç alındığını belirtiyor. Ayrıca sistem ile sadece motor arızaları değil, şanzıman arızaları, direksiyon arızaları ve klima parçalarındaki arızalar gibi birçok arıza biçiminin tespit edildiği söyleniyor. Skoda Sound Analyser gelecek dönemde yapılacak geliştirmeler ile birçok arızanın tespiti yapılabileceği söyleniyor.

skoda sound

Skoda Sound Analyser Küreselleşecek!

1 senedir üzerinde çalışılan uygulama, 14 Avrupa ülkesinde 245 bayide yapılan pilot çalışmaların sonucunda, önce Avrupa olmak üzere tüm dünyaya yayılacak.

İkinci el otomobil ilanları

Porsche Roads Aplikasyonu Hava Kalitesini Bildiriyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here