Sıfır Vito ve Mixto Almayı Düşünenlere Çok Cazip Kampanya!

0
6005

Mercedes’in popüler ticari modellerinde kaçırılmayacak fırsat! Markanın ülkemizde ve dünya genelinde çok sevilen iki, ticari modeli için oldukça avantajlı bir kampanyası var. Mercedes- Benz Ticari kampanyasının detayları şöyle:

Mercedes- Benz Türkiye, Sıfır km Mercedes Vito ve Mixto modellerinde çok özel bir kampanya sunuyor. “Bu fırsatlar ezer geçer kaçırırsan üzer geçer” sloganıyla başlayan kampanya, ticari araç ihtiyacı olanlar için çok sevindirici detaylara sahip. Avantajlı bir biçimde Mercedes -Benz Vito veya Mercedes -Benz Mixto almayı düşünenler kampanyayı kaçırmamalı.

Tüm Mercedes Benz showroomlarında geçerli olan kampanya detayları şöyle:

Tam 2 yıl boyunca bedava kasko sunuluyor. Kampanya kapsamında, %0 faizle Mercedes -Benz Vito veya Mercedes -Benz Mixto modelini alma fırsatı var. Tam 4000 TL’lik takas indirimi veriliyor. Üstelik 2 yıl boyunca bakım masrafı yok çünkü 2 yıllık bakım ücretsiz sunuluyor.

Çok avantajlı bir biçimde sıfır km Mercedes -Benz Vito ve Mercedes -Benz Mixto alabileceğiniz kampanyanın detayları için size en yakın Mercedes -Benz showroomunu ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here