Tam Kapanma Döneminde Suzuki ‘den Büyük Fırsat!

Küresel çapta dünyayı etkisine alan Covid-19 salgını etkisini sürdürüyor. Tam kapanma ve yarı kapanma kararları ise bu süreçte devletler tarafından alınan tedbirlerden sadece birkaçı. Ülkemizde de uygulamaya alınan tam kapanma tedbiri kapsamında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sosyal hayattan izole bir şekilde hayat devam edecek. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı bu dönem, otomobil markalarının satışlarını da doğrudan etkiledi. Suzuki ise bu dönemde müşterileri için bir kampanya düzenledi. Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen marka, 17 Mayıs’a kadar sürecek kampanyası ile satışlarını arttırmak istiyor. Tam kapanma döneminde Suzuki fırsatı, markanın müşterilerini bekliyor.

Tam Kapanma Döneminde Suzuki

Sabit Fiyatlı Ön Rezervasyon!

Tam kapanma döneminin ardından satışlarını hareketlendirmek isteyen Suzuki, yeni bir kampanyaya imza attı. 17 Mayıs sabahına kadar devam edecek olan kampanya kapsamında sabit fiyatlı ön rezervasyon imkanı sağlanacak. “Açılınca Aracınız Hazır Olsun!” sloganını kullanan marka, Suzuki markalı otomobiller için 5.000 TL, motosikletler için ise 2.000 TL rezervasyon bedeli ile Mayıs ayı sonuna kadar fiyat sabitleme ve öncelikli araç tedariki avantajlarını müşterilerine sunuyor. Stoklarla sınırlı olan bu uygulama için markanın tüm satış ekipleri, tam kapanma döneminde, normal mesai süreleri dahilinde evden çalışacaklar.

Tam Kapanma Döneminde Suzuki

Tam kapanma döneminde oluşturulan yeni kampanya ile ilgili konuşan Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri CEO’su Kağan Dağtekin, “Kapandık ama sağlık olsun. Biz eldeki imkanlarla en iyisini yapalım, hızlı olalım istiyoruz. Son birkaç gündür hepimiz bir koşuşturmaca içindeyiz. Müşterilerimiz taleplerini öne çekmeye çabalıyor ama gümrükler yoğun, lojistik partnerlerimiz mevcut talebe zor yetişiyorlar. Dolayısı ile kapanma öncesindeki günlerde birçok müşterimizin talebini lojistik sebepli olarak karşılayamadık. Diğer yandan, müşterilerimiz kapanmanın ardından artacak talebi öngörerek kendilerini ‘fiyat ve tedarik hususunda’ sağlama almak istiyor” dedi.

Tam Kapanma Döneminde Suzuki

İnternet Sitesinde Yer Alan Formu Doldurmak Yeterli!

Markanın tam kapanma süresince sunduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Suzuki’nin internet sitesinde yer alan talep formunu dolduruyor. Formun ardından markanın müşteri temsilcisi telefon ile iletişime geçiliyor. Son olarak ise satın alınan aracın teslim alınacağı bayi ile iletişime geçiliyor ve rezervasyon bedeli ödeniyor. Kampanya, Suzuki otomobil ve motosikletler ile Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, KYMCO ve Silence motosikletlerde geçerli.

İkinci el sahibinden satılık Suzuki modelleri

Suzuki Jimny Pick-Up Olursa? | Ticari Suzuki Jimny

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here