Tesla Cybertruck Sahibi Olmanın Avantajları… Amerikan elektrikli otomobil üreticisi Tesla, son yıllarda çıkardığı modeller ile markanın değerini yükseltmektedir. Ayrıca markanın CEO’su olan ve Amerika’nın dahi çocuğu olarak bilinen Elon Musk’ın davranışları, insanları etkilemektedir. Gün geçtikçe elektrikli araçlar giderek daha yaygın hale gelmektedir. Özellikle gelişmiş ülkelerde dizel ve benzinin yasaklanma çalışmaları, toplumları elektrikli araç sahibi olmaya itmektedir. Böylece Amerikan otomobil üreticisi Tesla’nın popülaritesi artmaktadır. Tesla Cybertruck’ın aylar içinde seri üretime geçmesi ve kamyonet dünyasını değiştirmesi beklenmektedir. Bu yazımda Tesla Cybertruck sahibi olmanın avantajları ve özelliklerine değineceğim.

Tesla Cybertruck’ın menziliTesla Cybertruck Sahibi Olmanın Avantajları

Tesla Cybertruk’ın menzili, aracın en önemli özelliklerinden ve avantajlarından biridir. Ayrıca Tesla Cyberturk,  bir elektrikli araç için dünyadaki en iyi menzillerden birine sahiptir. İddialara göre 500 millik bir menzil ile sadece Tesla’nın Roadster ve muhtemelen Lucid Motor’un yeni Lucid Air’indan daha geniş bir menzile sahip olacaktır. Sonuç olarak Tesla Cybertruck’ın menzili yaklaşık olarak 804 kilometre olacaktır.

Tesla Cybertruck’ın çekme kapasitesiTesla Cybertruck Sahibi Olmanın Avantajları

Tesla Cybertruck’ın çekme kapasitesi yaklaşık olarak 5 tondur. Bu sayı günümüzdeki birçok farklı tasarımdaki ve motor seçeneğindeki pick-up ve kamyonetlerin kapasitesinden daha fazladır. Ayrıca CyberTruck’un Tri Motoru 6.5 tona kadar ağırlık çekebilmektedir. Bu sayede Tesla Cybertruck’ın olası bir savaş alanı veya endüstriyel kullanıma oldukça uygun olduğunu gözlemlemekteyiz.

Tesla Cybertruck’ın hızlanması

Tesla Cybertruck’ın hızlanması, günümüzdeki spor otomobilleri ile aynı sürelere sahiptir.  Aracın normal versiyonun 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması sadece 6.5 saniyedir. Ayrıca aracın bir üst versiyonu 0’dan 100 kilometre hıza sadece 2.9 saniyede ulaşmaktadır.

Tesla Cybertruck’ın eşsiz tasarımı

Amerikan’ın en değerli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, sektördeki farklı tasarımları ile insanları etkilemeye devam etmektedir. CyberTruck’ın tasarımı tamamen yeni ve cesur olmaktadır. Fütüristik tasarımı, geleceğe doğru sürüş yapmak isteyenler için biçilmiş kaftandır. Ayrıca elektrikli otomobil üreticisi Tesla gibi yeni ve yenilikçi bir şirket için uygun olmaktadır. Tasarımın bir diğer önemli noktası ise ezilmeye ve patlamalara karşı dirençli süper güçlü bir kasaya sahip olmasıyla ünlüdür.

İkinci El Elektrikli Otomobil İlanları

İkinci El Tesla İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here