Mercedes S Serisi 2021 ‘e Brabus 500 Beygir Güç Verecek

0
3593

Öncelikle , Yeni Mercedes S Serisi 2021 bir süredir piyasada. Ancak , Brabus’un şimdiden sunduğu 500 beygir güç sağlayan ; biraz geliştirilmiş versiyonu ise çok beklemeden bizlere ulaşmış bulunmakta.

Bununla birlikte , Brabus, yeni nesil Mercedes-Benz S-Serisi için Upgrade-Kit sunmakta hiç vakit kaybetmedi. Dolayısıyla, AMG Line donanımlarıyla sunulan  arabaları hedefleyen Brabus yükseltmeleri ; aerodinamiği iyileştirecek yeni hava kanalları ile birlikte  tamponda da  yeni hava girişleri ve Yeni egzoz boruları için kanallar bulunduran ; yepyeni bir difüzör gibi arka tamponda bazı özel ek seçenekler sunmakta. Ayrıca bir de  karbon spoyleri de içinde bulunduruyor.

Brabus , 2021 Mercedes S - Serisi'ne 500 Beygir Güç Verecek

Brabus “Mercedes S Serisi 2021” için  500 Beygir Güç Verecek Şekilde Özel Tasarlanmış

2021 S-Serisi için özel olarak hazırlanmış 19, 20 ve 21 inç alüminyum jantlar da Brabus’tan temin edilebilir. “Platinum Edition” alaşımındakiler farklı desenlere sahiptir ve farklı Continental, Pirelli veya Yokohama lastikleri ile birliktedir.  Resmi fotoğraflarda gösterilen otomobilde seçenekler , dış renge uyan 21 inçlik modellerdir.

Brabus, seçilen sürüş moduna bağlı olarak sürüş yüksekliğini 25 mm’ye kadar düşürerek Mercedes S Serisi 2021 ‘in konumunu da iyileştirdi. İçiniz rahat olsun, Brabus Markası tüm bu özelleştirmelerin ; yıldızlarla süslü Mercedes S Serisi 2021 amiral gemisinin konforunu etkilemediğini söylüyor.

Mercedes S-Serisi Brabus

İç Mekan  ve Motor

Brabus , 2021 Mercedes S - Serisi'ne 500 Beygir Güç Verecek

İç mekan deri ile kaplanmış ve tüm düğmeler için ; bir krom kaplama, karbon fiber süslemeler ve ortam aydınlatmasında seçilen renge bağlı olarak yanabilen özel aydınlatmalar.

Kaputun altında saklanan Mild-Hibrit motor, S500’de bulunan 3.0 litrelik sıralı sistemdir. Bu durum için; yeniden tasarlanan özellikler sayesinde 65 beygir güç ve aynı zamanda da 70 Nm tork kazanıyor. Toplamda 500 beygir gücü ve 590 Nm tork elde edilmektedir.  Bununla birlikte ; teslerde klasik model için 4,9 saniyeye karşı 4,7 saniyede 0’dan 100 km / h hızlanmaya olanak tanır.

S400d’ye güç veren Dizel ünitesinin performansına yapılan bir yükseltme ; motorun gücünü ve torkunu 330 beygir gücü ve 700 Nm’den 370 beygir gücü ve 750 Nm’ye yükseltir . Aynı zamanda ,  0’dan 100 km / saate 5.2 saniyede ulaşılmaktadır. Bunun dışında , Brabus ayrıca yeni S-Serisi’nin ; benzinli, dizel ve hibrit yelpazesi için diğer güç yükseltmeleri üzerinde çalışıyor

MERCEDES S-SERİSİ

İKİNCİ EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here