Seni Seviyorum Yerine ‘Volkswagen Sürmeni İstiyorum’

0
1186
volswagen-sürmeni-istiyorum
volswagen-sürmeni-istiyorum

Volkswagen sürmeni istiyorum mottosu ile, firma reklam dünyasına etkileyici bir geri dönüş yapıyor.

Volkswagen yeni bir reklam kampanyası başlatıyor. Ana teması aşk hikayesi olan kampanya kapsamında toplam altı spot çekildi. Volkswagen, Keith McCarthy’nin yönettiği ve sinemadan ilham alan yeni bir “Volkswagen her zaman bir aşk hikayesidir” destanıyla reklam geri dönüşünü yapıyor. Üretici, DDB Paris ile birlikte TV’de veya sosyal ağlarda yayınlanacak altı yeni film sunuyor. Mizah ve aşkı harmanlayan bu kampanya, aşk ilanlarını romantik komedi tarzında yeniden ele alıyor. Ama burada “Seni seviyorum” diye bir cümle yok. Zekice, komik ve aynı zamanda mütevazı bir açıklama ile değiştiriliyor “Volkswagen sürmeni istiyorum”.

Volkswagen İle Sevginin Her Hali

İlk iki film TV’de yayınlanırken, aşağıdakiler üreticinin sosyal ağlarını besleyecek. VW’nin sevgiyi tüm biçimleriyle vurgulamayı seçtiği diğer filmlerde sevginin farklı ifadelerini keşfedeceksiniz. İki gencin ilk aşkından, balık tutma gezisindeki baba-oğul ifadesine, evlenmekte olan en yakın arkadaşı için tanık ifadesinden bir erkeği hayatının kadınına yetişmeye ikna eden sürücünün mantıklı tavsiyesine kadar hepsi var.

Volkswagen Sürmeni İstiyorum

Bu, 6 Volkswagen spotunun her birinde ortaya çıkan ifadedir. Keith McCarthy’nin yönettiği tüm bu spotlar 30 saniye uzunluğunda. Ek olarak, hepsi romantik filmlere gönderme yapıyor. Ünlü “Bir Volkswagen sürmeni istiyorum” sözü gerçek bir aşk ilanı gibi geliyor. Önermemiz televizyonda seyredilecek ilk iki Volkswagen reklamında, gerçekten bir evlilik teklifi olarak telaffuz ediliyor.

Volkswagen Sürmeni İstiyorum Serisi

İlk Volkswagen reklamında bir adam evlilikte Juliet’ini istemeye çalışır. Ancak cezasının sonuna geldiğinde, gerçekten bir evlilik teklifi planlamadığını anlarsınız. Göstermesi gereken yüzüğe rağmen, aslında kız arkadaşından bir Volkswagen kullanmasını istiyor.

Televizyonda yayınlanan ikinci Volkswagen reklamının adı ‘Anında Kalkış’. Bir adam kız arkadaşının peşinden koşar. Ancak sevgilisi çoktan uçağa binmiştir. Maalesef erkek arkadaşı ona “Volkswagen sürmeni istiyorum” demeyi unuttu. Bu talep o kadar önemlidir ki, tüm uygulama kurallarına rağmen havaalanı personeli erkek karakterin geçmesine izin verir

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here