Kia Yeni 7 Elektrikli Araç Duyurdu: Hedef 2027

1
1039
kia-yeni-7-model
kia-yeni-7-model

Kia yeni dönemde elektrikli otomobile olan güvenini kanıtladı. Güney Koreli üretici, 2027 yılına kadar en az yedi yeni sıfır emisyonlu model piyasaya sürerek elektrik atağını hızlandıracak. Pek çok otomobil üreticisi gibi, Kia da elektrikli otomobillere güçlü bir şekilde inanıyor ve bu nedenle kısa süre içinde bu tür bir modelle ürün yelpazesini yeşillendirmeyi planlıyor.

2021’de ilk Model

202kia-yeni-model
202kia-yeni-model

Güney Koreli üretici, 2027 yılına kadar en az yedi yeni sıfır emisyonlu model piyasaya süreceğini açıkladı. Bu duyuruya eşlik etmek için firma, bu araçların karanlığa gömüldüğünü görebileceğimiz bir ilk teaser yayınladı. Tasarımlarını keşfetmek için henüz çok erken olsa da, boyutlarını ayırt etmek ve dolayısıyla neredeyse tüm segmentlerin etkileneceğini görmek mümkündür. Özellikle SUV segmenti çokça etkilenecektir.

Kia Yeni Modellerinde Tüm kullanımlar İçin Her Boyutta Araç Üretecek

elektrikli-kia-yeni
elektrikli-kia-yeni

Bu araçlardan ilki 2021 yılında piyasaya sürülecek. Dahili olarak “CV” olarak adlandırılan an için markanın yeni tasarımını içerecek. Marka, bu yılın başlarında, bu modellerin “günlük hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan özel bir tasarım ve yeni bir kullanıcı deneyimi” sunacağı konusunda da müşterilerine söz verdi.

Üretici firma şu sözleri de ekledi, bu yeni araçlar, “farklı segmentlerdeki müşterilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre uyarlanmış şarj fonksiyonlarına sahip olacak.“. “Elektrikli araçlar, farklı aralıklardaki alıcı türlerine bağlı olarak hızlandırılmış veya hızlı şarja izin veren 400 V veya 800 V şarj kapasitesi sunacak.”

Kia 2029’a Kadar Elektrikli Araç Satışlarının Toplam Satışın % 25’i Olmasını Hedefliyor

kia-yeni-elektrikli-modeller-2029
kia-yeni-elektrikli-modeller-2029

Bu yeni seriyle Kia, elektrikli araçlarının 2029 yılına kadar toplam satışlarının% 25’ini oluşturacağını umuyor. Kia, 2011’den bu yana 100.000’den fazla elektrikli araç sattı ve ilk sıfır emisyonlu modeli olan şehir arabası Ray EV’nin Kore’de piyasaya sürülmesini sağladı. Şu anda Fransa pazarında Kia, elektrikli e-Niro ve e-Soul seçeneklerini de sunuyor. Türkiye pazarında ise en son Kia Niro 2020 modeliyle karşımıza çıktı.

Tüm Yeni Kia Modelleri Bundan Böyle Elektrikli Olacak

Marka, bu duyurulara ek olarak, Avrupa’da piyasaya sürülen tüm yeni modellerinin artık en az bir elektrikli versiyon (hafif hibrit, hibrit, plug-in hibrit veya% 100 elektrikli) sunacağını belirtiyor. Şu anda Avrupa pazarında Kia, birkaç elektrikli araç sunuyor. Özellikle sıfır emisyonlu e-Niro ve e-Soul ile Niro hibrit ve plug-in hibrit modelleri örnek verebiliriz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here