Kia Go Electric: Artırılmış Gerçeklik Uygulaması

1
1378
kiagolectric
kiagolectric

♦Kia Go electric, otomobil alıcılarının elektrikli araçlarla ilgili sorularına yanıt veriyor.

♦EV sürüşünün ve mülkiyetinin yönlerini uygun bir şekilde tanıtır.

♦Kullanıcılar AR ile gerçek dünyada Kia EV’leri görselleştirebilir ve öğrenebilir.

♦Gelecekte uygulamaya eklenecek daha fazla EV, hibrit ve eklenti hibrit modeli olacak.

♦Uygulama ücretsiz olarak mevcuttur ve birçok iOS ve Android cihazla uyumludur.

Kafanızdaki Soruları Kia Go Electric Yanıtlayacak

uygulama-Go-Electric
uygulama-Go-Electric

Kia Motors Europe, markanın elektrikli araçlarının (EV’ler) her yönünü eklenti seçeneklerini düşünen müşterilere açıklamak için yeni bir uygulama olan “Go Electric” i piyasaya sürdü.

Kia Go Electric, çeşitli güç aktarma organlarının nasıl çalıştığı, sürüş deneyiminin nasıl farklılaştığı ve nasıl şarj edileceği gibi birçok müşterinin kafasındaki yeni EV’ler hakkında soruları yanıtlamayı amaçlıyor.

Nedir Artırılmış Gerçeklik?

kia-goelectric
kia-goelectric

Artırılmış gerçeklik, bir ürün veya bir nesne hakkında daha somut bir şekilde öğrenme deneyimi için pratik ve eğlenceli bir araçtır. Oldukça az sayıda üretici, araçlarını tanıtma girişimini şimdiden gerçekleştirdi. Şimdi Kia’nın elektrikli araç teknolojilerini sergilemek için  Go Electric uygulamasını başlatma sırası.

Uygulamayı başlatırken Kia, keşfetmek istediğiniz teknolojiyi seçmenizi ister. Hepsi teklif edilse de, yukarıda gördüğünüz gibi şu anda yalnızca elektrikli modeller mevcuttur. Ardından Kia, renk paletiyle oynayarak sizi e-Niro’yu biraz keşfetmeye davet ediyor. Ardından, modeli seçtiğiniz ortama yansıtmayı seçerek artırılmış gerçeklik deneyimine başlamak size kalmıştır.

Kia Go Electric Neler Sunuyor?

kia-goelectric-EV
kia-goelectric-EV

Uygulama, kullanıcısına elektriğe geçmenin avantajlarını bilmesinin yanı sıra, e-Niro’yu her yönüyle gözlemleme ve teknolojik içeriğine aşina olma olanağı sağlar. Ek olarak, uygulama zenginleştirildiğinde, markanın ağındaki satış ekipleri için bir satış destek aracı da olacaktır. Bunun kanıtı, bir “öğrenme” moduna sahip olmanız, aynı zamanda bir “gösteri” moduna sahip olmanızdır. Ayrıca e-Niro’yu bir mobilya parçası veya masa üzerinde yahut gerçek boyutta gösterme seçeneğiniz de var!

Türkçe versiyonu henüz mevcut olmayan uygulamanın İngilizce versiyonu zaten merakınızı oldukça tatmin etmiş olmalıdır. Ayrıca, Kia elektrikli ürün yelpazesinde eksiksiz ve iyi yapılmış bir mini siteye de sahiptir. Elektrikli teknolojilerdeki en gelişmiş uzmanlardan biri olan Kia, bu günlerde X-Ceed ve Ceed SW’nin plug-in hibrit versiyonlarını da piyasaya sürüyor. Bunlar da yakında bu yeni uygulamaya gelmesi gereken modeller!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here