Rolls-Royce Cullinan İçin Yeni Renkler Ortaya Çıkardı. Rolls-Royce Cullinan, ayrıcalık duygusu uyandırması garantili oldukça muhteşem bir makinedir. Bir Rolls almaya gücü yeten biriyseniz, muhtemelen daha fazla göze çarpmasını istersiniz böylece hiç kimse Malibuda gezintiye çıkmanız karşısında şaşırmaz.

Modifiye edilmiş bir Rolls-Royce Cullinan istiyorsanız keşfedebileceğiniz çeşitli satış sonrası ürün ve hizmetlerin olduğu caddeler vardır. Ancak OEM dokunuşunu istiyorsanız, Rolls-Royce, boyanın renginden ahşabın türüne ve deri döşemelerde istediğiniz dikiş türüne kadar tüm otomobilleri için çok çeşitli özelleştirme seçenekleri sunar. Aracınızın her ayrıntısını kendi zevkleriniz ile şekillendirmek lüksün belki de en belirgin tanımlarından bir tanesi. Ayrıca şimdi sekiz yeni renk seçeneği sayesinde daha da fazla seçenek ile karşı karşıyasınız. Renkleri biraz incelediğinizde içinde kaybolduğunu hissettiğiniz bir etki ensenizden aşağıya doğru titremenize neden olacak.

Rolls-Royce, Lüks Özelleştirme Girişimlerini Arttırmaya Devam Ediyor

Seri, Cullinan Koleksiyonu olarak adlandırılıyor ve şimdilik serinin yarısı ile piyasaya sürülüyor, diğer yarısı da yakın gelecekte sürülecek. Piyasaya çıkacak araçların renkleri ise ilk dört ton Parlak Kırmızı, Paradiso Mavisi, Selby Grisi ve Koyu Zeytin Rengi’dir. Bunları Tavus Kuşu Mavisi, Parlak Yeşil, Forge Sarısı ve Erik yeşili takip edecek.

BMW’ye göre ( asıl sahibi) bu seriler aslında bir süredir RR’nin dağarcığının bir parçasıydı, ancak her ne sebeple olursa olsun, asla halka sunulmadı. Şimdi, koleksiyondaki ilk dört Cullinans, lüks SUV ile neler yapılabileceğini göstermek için ABD’ye gidecek.

Rolls-Royce Amerika Ürün Müdürü Will Vetter, “Müşterilerimize daha önce Rolls-Royce Bespoke Design departmanı aracılığıyla geliştirilen ancak bu sınırlı sayıdaki Bespoke Koleksiyon aracılığıyla daha önce hiç görülmemiş renkleri görme ve ilham alma şansı vermek istedik” diyor.

RR gibi üst düzey lüks markalarda olduğu gibi, bu özel kaplamaların alıcılara ne kadara mal olacağına dair hiçbir bilgi yok. Ancak bir SUV için 330.000 dolar verdikten sonra,  on binlerce dolara mal olan bir boya işi muhtemelen kaşlarınızı hafifçe kaldırmaktan biraz daha fazlasını yaptıracaktır. Lütfen Koyu Zeytin rengini tercih etmeyin. Hiçbir Rolls- Royce sahibi ayrıcalıklı olmak istediği aracında bebek kusmuğu gibi bir renk görmek istemez.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here