Mercedes’in Yeni F1 Aracı İlk Kez Çalışıyor. Çalışan bir otomobil motor sesi  araba severleri mutlu eden bir sestir. Ancak bu motoru kimin ürettiği ve hangi araçta kullanacağı sesin kalitesi anlamında önem taşımaktadır. Haberimizde yer verdiğimiz aracın sesi Mercedes’in Yeni F1 Aracına ait. Mercedes’in yeni ürettiği hız makinesinin sesine kulak verin. O gerçekten etkileyici çalışıyor.

Formula 1 otomobili kullanma fırsatı çoğumuz için ulaşılamaz bir şey, ancak Mercedes-AMG One hiper otomobil geldiğinde, insanlar yollarda bu gerçeğe yasal olarak yaklaşabilecek. The One, son raporlara göre bu yılın üçüncü çeyreğinde ilk teslimatları planlıyor. Ancak bundan önce, Mercedes-AMG tamamen yeni Mercedes’in Yeni F1 Aracı W12’yi tanıtacak. Mercedes-AMG Petronas F1 Ekibi, 2 Mart’ta tanıtılmadan önce bu makineyle ilgili heyecan yaratmak için, W12’nin ilk kez ateşlendiğini gösteren ve bizi sarhoş edici gürültüsüne erişmemizi sağlayan bir video paylaştı.

 

Bu Motor, Louis Hamilton ve Ekibini 2021’de Daha Fazla Zafere Ulaştırabilir Mi?

 

Her zamanki gibi, sosyal medyada W12’nin motor sesi hakkında renkli yorumlar var “kulağa korkunç geliyor” dan “şarkı haline getir!” gibi. Buna kendiniz karar verebilirsiniz, ancak Mercedes’in Yeni F1 Aracı nda yeni motorun hacmi yetersiz değil, bu kesin. W12, 28 Mart’ta gerçekleşecek olan yeni sezonun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix’sinden önce açıklanacak.

Mercedes-AMG Yüksek Performanslı Güç Aktarma Aksam Genel Müdürü Hywel Thomas, geçtiğimiz günlerde şunları söyledi: “Bazı sorunlarımız olduğunu biliyoruz, ancak tüm bu sorunları çözmek için birçok planımız var ve eminim ilk yarışa hazır olacağız. ” dedi.

Yarış pistinden uzakta, AMG One’ın 1.6 litrelik V6 hibrit güç aktarma aksamı, Mercedes’in tam donanımlı bir F1 motoruna sunacağı en yakın şey. Dört elektrik motoru kullanan One, 1.000 beygirden fazla güç üretecek. Mercedes, AMG One’ı kapsamlı bir şekilde pistte test etti, bu da V6 motorunun bağırmasını tüm ihtişamıyla duyduğumuz zamandı.

Hyper otomobillerin bir zamanlar büyük kapasiteli V12 motorlarıyla tanımlandığı yerlerde, zaman değişti ve AMG One bunun harika bir örneği. Silindir sayılarındaki bu azalma, çoğumuzun satın alabileceği otomobillerde de yaşanıyor; örneğin, yeni Mercedes-Benz C-Serisi sadece dört silindirli motorlar kullanacak. İki haftadan kısa bir süre içinde, nihayet hem yeni C-Serisi hem de W12 F1 otomobilini görebileceğiz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here