Rolls-Royce Tasarım Ekibi Çocukların Çizimlerini Tasarladı

2
1618
tasarım
tasarım

Rolls-Royce tasarım ekibi tarafından, Uluslararası 2020 Genç Tasarımcı Yarışması‘nın kazanan dört yaratıcı konsepti profesyonelce tasarlandı.

Çocukların Hayal Gücü Rolls-Royce Tasarım Ekibince Profesyonel Çizime Dönüştürüldü

rolls-royce
rolls-royce

Süper lüks otomobil markası Rolls-Royce, uluslararası bir tasarım yarışmasının bir parçası olarak çocukların rüya arabalarını profesyonelce bir tasarıma kavuşturdu. Rolls-Royce tasarım ekibi tarafından 5000 başvuru arasından her biri aşağıdaki kategorilerden birinde olmak üzere dört kazanan seçildi; teknoloji, çevre, fantezi ve eğlence.

Çin, Japonya, Fransa ve Macaristan’dan gelen ve yaşları altı ile 16 arasında değişen dört kategori birincisi var. Her biri en iyi arkadaşlarıyla şoförlü bir Rolls-Royce yolculuğun tadını çıkaracak. Kazananların tasarımlarının tümü, Rolls-Royce ekibi tarafından, “gerçek” bir Rolls-Royce üretim projesinde olduğu gibi aynı yazılım ve süreçler kullanılarak dijital olarak oluşturulmuş güzel illüstrasyonlara dönüştürüldü.

Rolls-Royce Tasarım Ekibinin 4 Farklı Kategorideki Birincileri

  • 13 yaşındaki Çinli Chenyang, Rolls-Royce Bluebird II ile teknoloji kategorisinde birincilik ödülü aldı. Modern tasarımı jet türbinlerinden güç alıyor ve “kara, su ve kar” üzerinde çalışması gerekiyor.
rolls-royce-tasarım-ekibi
rolls-royce-tasarım-ekibi

 

  • Henüz 6 yaşındaki Japon Saya, Rolls-Royce Capsule ile çevre açısından en önemli tasarıma sahipti. Aracı, havayı filtreler ve temizlerken “COVID-19 virüsünü ve kirliliği emerek” dolaşıyor.
rolls-royce-capsul
rolls-royce-capsul
  • Fransa’dan 16 yaşındaki Florian, Rolls-Royce Kaplumbağa ile en fantastik aracı tasarladı. Kaplumbağa şeklindeki konsept arabası karada sürüyor, uçuyor veya su altında seyahat ediyor.

 

rolls-royce-tasarım-turtles
rolls-royce-turtles
  • Son olarak 11 yaşındaki Macar Léna, Rolls-Royce Glow ile en eğlenceli arabaya sahip. Onun fikri, her iki tarafında bir “gökkuşağı ışık perdesi” parlayan renkli bir araba.

 

  • glow
    glow

 

Rolls-Royce Bolt ile Birleşik Krallık’tan Declan, Rolls-Royce Prosperity ile Almanya’dan Tim ve Rolls-Royce Esperanto Evi ile  Rusya’dan Alisa onur ödülüne sahip oldu.

Rolls-Royce Motor Cars CEO’su Torsten Müller-Ötvös, “Bizim için öne çıkan çizimler, gerçek bir düşünce, çaba ve ifade derinliği gösteren ve birçok farklı ayrıntıyı içerenlerdi,” dedi. “Yarışmayı kazananlar sadece ‘en güzel arabayı’ çizmediler: fiziksel, gerçek dünyadaki kısıtlamalarla engellenmeden, hayal güçlerinin özgürlüğünü gösteren harika deneyimler yarattılar.”

Anlamlı Bir Ödül

limuzin
limuzin

Ödül olarak, kazanan çocuklar “gerçek” bir Rolls-Royce limuzininde bir arkadaşıyla okula şoförlü olarak bırakılacaklar.

2.El Araba İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here