Rimac’ın Yeni Şanghay Showroom’u etkileyici görünüyor. Üretim modeli henüz açıklanmadı, ancak bu Rimac’ın yeni gösterişli bir showroom açmasını engellemedi. Showroomlar araç tanıtımlarında oldukça önemli bir yere sahiptir ve sunulacak üretim modeli ile beraber görsel bütünlük açısından tamamlayıcı olmalıdır. Rimac’ın Yeni Şanghay Showroom’u bu görsel bütünlüğü sağlamış gibi görünüyor.

Rimac’ın Yeni Şanghay Showroom’u Etkileyici Görünüyor

Prototipin Cenevre’de görücüye çıkmasından yaklaşık üç yıl sonra, Rimac C_Two her geçen üretime yaklaşıyor. Rimac’ın hem yolda hem de pistte C_Two bir rüya gibi sürüş yapmasını sağlamak , süspansiyonu ince ayar yaparken görmek ve aynı zamanda aracı bir rüzgar tünelinde aerodinamik testlere ve elektromanyetik testlere tabi tutmak için bu elektrikli süper otomobilin prototip testleri son aşamalara geliyor.

Çin’in Şangay şehrinde Şık Bir Showroom İzleri

Rimac, müşteri teslimatları başlamadan önce, Rimac’ın Greater China’daki resmi ortağı Kingsway Group ile yaptığı işbirliğinin bir sonucu olarak, Çin’in Şangay şehrinde yeni şık bir showroom açtı. Tıpkı C_Two gibi, Hırvat otomobil üreticisinin ilk showroom’u çok havalı ve göz alıcı görünüyor, ” şık çizgileri ve modern  tasarımı” ile C_Two prototipi ön plana çıkıyor.

Şirketin kurucusu ve CEO’su Mate Rimac, “C_Two, elektrikli aktarma aksamlarının aşırı performansını ortaya çıkaran ve yeni bir sürüş deneyim seviyesi getirecek yeni nesil hiper otomobil” dedi.

“Dünyanın neresinde olursanız olun, olduğunuz yerle eşleşecek müşteri hizmetleri desteğini göreceksiniz. Bu nedenle, Kingsway Group’u mükemmel itibarları ve Kong, Makao ve Çin’deki müşterilerimiz için önemli kilit pazarlara erişimleri ile ailemize kabul etmekten çok mutluyuz. Bu, Rimac’ın küresel ağının ve markasının kurulmasında bir başka önemli adımdır. ” diye de ekledi.

Rimac C_Two’nun üretimi, ABD Doğu Kıyısı, Batı Kıyısı ve Orta ABD, Almanya, BAE, Kanada, Japonya, Meksika ve Avustralya’da bulunan bayilerde satılacak olan 150 örnekle sınırlıdır.

Rimac C_Two’nun üretimi bu yıl başlayacak, ancak kesin tarihi öğrenmek için hala bekliyoruz. C_Two geldiğinde, 1,914 beygir gücü ve 1,696 Nm tork üreten dört elektrik motoruyla çalıştırılacak. Prototipte, bu kurulum, elektrikli süper-arabanın yalnızca 1,85 saniyede 0-100 km / s hızlanmasını sağladı. Ancak üretim modeli, ekstra geliştirme süresi sayesinde daha da hızlı olabilirdi.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here