Seat’ın Cupra’sı Markanın Geleceği Olacak!

0
6325

İspanyol otomobil üreticisi Seat, kendine özgü tasarımıyla her zaman özel bir kitleye sahip. İspanyol ateşini, sportif, güçlü, özgün bir etkiyle sunan Seat, spor otomobil konusuna da önem veriyor. Bu amaçla geçtiğimiz yıl Cupra markasını ortaya çıkaracağını açıklamıştı. Şimdilik sadece sportif otomobil serisi olan Cupra, İspanyol sahilleri gibi hızlı, hareketli, eğlenceli bir etki sunuyor. 

İspanyol marka Seat’ın altında yeni bir marka olarak konumlanan Cupra, sportif model serisi sunacak. Aslında 22 Şuabt 2018’de bir basın lansmanı yapılmış ve yeni İspanyol otomotiv markası tanıtılmıştı. Ayrıca Cenevre Otomobil Fuarında da ilk Cupra modeli sergilenmiş ve epey ilgi görmüştü. 

Spor otomobil üretmek, markalar için çok önemli. Evet, hemen her kullanıcı bir spor otomobil almıyor belki ama, markanın performans konusundaki prestiji de spot otomobillerle gösteriliyor. Onları bir nevi vitrin ürünü olarak görmek de bu açıdan yanlış değil gibi. Bununla beraber dünya genelinde spor otomobil tutkunu da çok. 

Seat markasının altında yeni bir marka olarak Avrupa otomobil endüstrisine dahil olan Cupra’nın geleceği merak ediliyor. Ne derler bilirsiniz; zaman gösterecek…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here