11,400TL Fiyatıyla Elektrikli Super Soco

0
10442

Motosiklet ya da scooter kullanmak, giderek daha cazip, daha avantajlı, daha ergonomik ve daha elbette daha popüler oluyor. Özellikle İstanbul trafiğinde 15 dakikalık mesafeyi ağır aksak bir saatte geçememek müthiş bir zaman israfı. Üstelik, işe, yeni fikirler üretmeye, sosyalleşmeye zaman ayırmak isteyenler için bu, gerçek bir kabus! İşte tam da böyle düşünenler için motosiklet modelleri ve scooterlar önemli bir fark yaratıyor. Daha az yakıt masrafı yaparak, daha esnek bir ulaşım sağlarken, daha cool görünmek üstelik de bir otomobile en iyi ihtimalle 70 bin TL bütçe ayırmak yerine 10-20 bin TL arası bir rakamla bu konforu yakalamak…neden olmasın?

Elektrikli Super Soco 

İşte tam da bu yukarıda saydığımız fikirden yola çıkan motosiklet ve scooter modelleri birer ikişer Türkiye pazarına dahil oluyor. Bunlardan biri de geçtiğimiz Mart ayında ülkemize gelen Super Soco. Peki, Super Soco nedir?

Elektrikli scooter modelleri şeklinde özetleyebileceğimiz Super Soco, TS2400 ve TC 300 modelleri Türkiye pazarında. Gelelim Super Soco’nun özelliklerine. 

Yeni nesil lityum iyon pillerden oluşan çift batarya ile çalışan motorları var. Super Soco motoru çift batarya ile 200km menzile, ve tek batarya ile de 100km menzile ulaşıyor. 17 inç genişliğindeki arka teker içine entegre edilmiş olan Bosch marka elektrikli motor LG, Samsung ve Panasonic marka bataryalarla çalışıyor. 

Super Soco Motor Seçenekleri Neler?

Super Soco modelleri TS ve TC şeklinde iki versiyona sahip. Bu iki model ufak tasarım farklarına sahip. Ayrıca motor özellikleri de bir parça farklı. 

Super Soco Kaç Para?

Super Soco TS 1400 modelinin fiyatı 11.400TL’den başlıyor. Super Soco TC 3000 modelinin fiyatı da 12.900TL’den başlıyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here