Honda Civic, C segmenti otomobil denildiğinde ilk akla gelen ve satış rakamları olarak bakıldığında da bu durumu kanıtlayan bir model.

Japon otomotiv markası Honda’nın lokomotif modeli olarak konumlandırdığı Civic, 2021 yılı itibari ile yeni yüzünü sevenleri ile paylaştı.

Ülkemizde en çok talep gören otomobil sınıfı C segmenti olarak karşımıza çıkıyor. Ve bu segmentteki; Astra, Golf, Focus, Leon, Egea…vb modeller ülkemizde pazar payı olarak oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşıyor.

Honda civic

Honda Civic de bu rekabette, kendini listenin üst sıralarında konumlandırmayı başarıyor.

Yeni tanıtılan kasası ile bize neler vadediyor, sizler için araştırdık;

12021 Honda Civic, Hem Sportif Hem Zarif!

11. Nesli ile yollara çıkmaya hazırlanan model, ilk olarak 2021 yılında Amerikan pazarında Sedan modeli ile satışa sunulacak. Elbette daha sonra Hatchback, Sİ, Type-R ile devam eden bir serüven olacak.

Eski modellere göre daha büyük bir karoser yapısına sahip olan araba, ön tasarımda bumerang formunda Led gündüz farları ile süslenmiş.

Bu kasada dikkatimizi çeken özelliklerden birisi, sportiflikten biraz daha sade ve oturaklı bir tasarım dili kullanılmış olması.

Civic ruhuna yakışan ve daha premium bir araç hissi uyandıran bu tasarım oldukça güzel olmuş.

Honda civic

Arka tasarımda ise, Japon araç hissini yaşatmayı başaran model yine sade hatlarıyla oldukça etkileyici görünüyor.

Lansman rengi olarak kullanılan turuncu renk çok yakışmış ve siyah tampon eklentileri ile kullanılan siyah jantlar, harika bir kombinasyon olmuş diyebiliriz.

Yatay kullanılan arka far grubu aracı daha büyük ve oturaklı göstermiş.

Araç bu yenilenen tasarım detayları ve teknolojik gelişmeleri ile, son dönemlerde kaybettiği formunu yeniden yakalayacak gibi görünüyor.

Honda civic

Özellikle “C sütunu göçmesi” fiyaskosundan sonra oldukça kan kaybeden Civic, bu modeli ile yeniden trend olma sürecine girecek gibi duruyor.

2İç Mekana Gelince;

Kokpit tasarımı yeni Civic’te oldukça sade ve kaliteli görünüyor.

Zarif tasarlanmış iç mekanda, yeni bir ekran kullanılmış ve piano black detaylar ilgimizi çekiyor. Ayrıca fazlasıyla eşya gözünün olması da sevindirici bir haber oldu.

Ayrıca, güvenlik sistemlerinde yapılan geliştirmeler ve daha ferah bir sürüş hissi yaratmak konusunda Honda mühendisleri fazlasıyla mesai harcadıklarını belirtiyor.

Sade olmakla beraber sportif dinamikleri kullanım esnasında yaşatmayı ihmal etmeyecek bir model olduğu söylenen Civic, bir dizi yeni teknolojiyi de bünyesine almayı başarmış.

Fiyatları ile ilgili bir bilgi olmasa da, temenniniz ülkemize geldiğinde vergi sisteminin ve araç piyasalarının çok daha makul seviyelerde olmasından yana…

İkinci El Honda Civic İlanları

Tekerinize taş değmesin.

  

6 YORUMLAR

  1. Turkiye ye ne bundan sanki 100 bine satilacak 50 bine gelse ulkeye ne olur devlet 300 e satar bunu bize yine zengin arabasi olur sayelerinde kalaninada 2000 model arabalar ile devam

  2. Arka sıtoper çok küçük let arka sinyal az fark ediliyor arka sis ön adetif yok (açılı) ön direksiyone duyarlı ışık yok.sadece iiyiii saydıklarım çok iyi olmasını sağlayabilirdiii .

  3. 2021 civic Arka sıtoper çok küçük let arka sinyal az fark ediliyor arka sis ön adetif yok (açılı) ön direksiyone duyarlı ışık yok.sadece iiyiii. saydıklarım çok iyi olmasını sağlayabilirdiii .geri görüş açılımı acaba

  4. Aracın arkası Toyota Audi karışımı bir şey olmuş ön kısım ise Peugeot Honda karışımı bir şey olmuş kötü ondan daha iyisini bekle dim

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here