Bu Yıl Karşımıza Çıkacak Otomobiller!

0
8936
2022'de çıkacak otomobiller

Teknoloji geliştikçe gözler otomotiv sektörüne çevrildi. Kullanıcılar, firmalardan yeni modeller bekliyorlar. Hal böyle olunca da otomotiv firmaları yeni modeller üretmeye başlıyorlar. Bizde sizler için 2022’de çıkacak otomobiller listesi hazırladık. Dilerseniz okumaya başlayalım…

2022’de Çıkacak Otomobiller

Mercedes Benz CLS

mercedes cls

Bu model önceki nesle göre daha sportif bir görünüme sahip. Model, özellikle teknik özellikleriyle Mercedes hayranlarını heyecanlandıracak farklı bir radyatör ızgarası ve tampona sahip.

Opel Mokka-E

opel mokka-e

2022 yılının ilk yarısında Türkiye’de satışa sunulacak Mokka-E, 100 kW (136 beygir) güç ve ilk hareket anından itibaren 260 Nm torku kullanıcılarına sunuyor. Otomobil, normal sürüş modunda ise 322 kilometreye kadar menzili sağlıyor.

BMW M4 Competition Convertible M xDrive

BMW M4 Competition Convertible M xDrive

Bu model, BMW’nin yüksek performanslı spor otomobil yelpazesindeki en göz kamaştırıcı modeldir. Bununla birlikte, mükemmel performansı ve benzersiz görünümü ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Açılabilir kabin özelliği ile otomobil tutkunlarına çok özel bir tasarım sunuyor.

Volkswagen Golf R

volkswagen golf r

2.0 TSI motora sahip otomobil, eskisine göre 20 beygir daha fazla güçlü üretiyor. Otomobilin gücü 320 beygir ve torku da 420 Nm olarak açıklandı.

Makyajlı Volkswagen Polo GTI

volkswagen polo gti

Polo modelini güncelleyen Volkswagen, baş döndürücü bir dizi yenilikçi, küçük ve benzersiz değişiklik sunuyor. Donanımsal olarak bazı değişikliklere uğrayan bu modelin motorunda herhangi bir değişiklik yapılmamış.

Opel Astra MK6

Opel Astra MK6/2022'de çıkacak otomobiller

Hayranların uzun zamandır beklenen modeli sonunda ortaya çıktı. Böylece altıncı nesil model oldu. Öte yandan hibrit seçeneği de bulunan modelin Opel kullanıcılarından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Seat Ibiza

seat ibiza

İç ve dış cephesi yenilenen model, 2022 yılında otomobil tutkunlarıyla buluşacağı günü bekliyor. Aynı zamanda araçta gelişmiş sürücü destek sistemleri bulunuyor ve konforu da oldukça yüksek.

Skoda Fabia MK4

Skoda Fabia MK4/2022'de çıkacak otomobiller

Skoda’nın B segmentlerinden Fabia, yeni modeliyle dördüncü nesline girdi. Ayrıca model, özellikle dış hatlarda öne çıkan beş farklı motor seçeneği ile tanıtıldı.

Citroen C5 X

citroen c5 x

Cesur ve özgün tasarımıyla öne çıkan bu model, görenleri kendine hayran bırakıyor. Otomobilin iç tasarımı, muhteşem ve nüanslı hibrit ve benzinli seçenekleriyle öne çıkıyor.

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Toyota’nın B-SUV modeli Yaris Cross, 1 yıldır Avrupa pazarlarında rakipleri ile yarışıyor. Otomobilin hibrit motor seçenekleri ile satışa sunulması beklenenler arasında.

Suzuki S-Cross

suzuki s-cross

Kısa bir süre önce makyajlanmış olan otomobile, hafif hibrit motor sistemi, 4×4 çekiş sistemi ve yeni güvenlik donanımları eklenmiş.

Subaru Solterra

subaru solterra

Subaru’nun Toyota ile birlikte geliştirdiği bu elektrikli SUV modelinin, yılın ilk yarısı bitmeden Türkiye’ye geleceği söyleniyor.

 2022’de Çıkacak Otomobiller Ne Zaman Gelecek ?

Bu soru birçok araba tutkununun merak ettiği konulardan biri. Otomobillerin 2022’de yollara çıkacağı ve Londra’da piyasaya sürüleceği söyleniyor. Arabalar artık hayatımızın olmazsa olmaz bir parçası haline geldi. İstediğiniz yere gitmenizi kolaylıkla sağlayan arabalar özellikle son yıllarda değiştikçe daha kullanışlı hale geliyor. Açıkçası bu, kişilerin seyahat özgürlüğü açısından çok önemli bir gelişme. Öte yandan otomobil tutkunlarının merakla beklediği 2022 model otomobiller de çok yakında yollara çıkmaya başlayacak. Bu nedenle arabasını değiştirmek veya bir üst model satın almak isteyen kullanıcılar bu hayallerini kısa sürede gerçekleştirecekler.

2022’de Çıkacak Otomobiller Dizel ve Benzinli Araç Listesi

BMW M4 GT3

BMW M4 GT3

590 beygir gücüne sahip bu güçlü model turbo beslemeli benzinli motora sahip.

Aston Martin Valkyrie AMR Pro

Aston Martin Valkyrie AMR Pro/2022'de çıkacak otomobiller

1000 beygir gücündeki efsanevi model ise gerek tasarımıyla gerekse performansıyla Aston Martin’in klasik araçlarının çok ötesinde diyebiliriz. İlk kez 2018 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan model, benzinli motoruyla 24 saat yarışları için tasarlanmış.

Audi RS3

2022’de çıkacak otomobiller arasında Audi RS3’de yer alıyor. Audi’nin en popüler serilerinden birisi olan RS3’ün baştan sona muhteşem bir tasarımla sunduğu yeni model, 0-100 kilometreye 3.8 saniyede ulaşan benzinli bir motora sahiptir.

Peugeot 308 MK3

Peugeot 308 MK3

Peugeot’un 308 serisinin üçüncü modeli olan bu otomobil, Fransa’nın Mulhouse kentinde üretilmiştir. İki benzinli, bir dizel ve bir de hibrit olmak üzere toplamda 4 motor seçeneğine sahiptir. Özellikle tasarımıyla alıcılarının gözlerini kamaştırmaktadır.

Lexus ES

Lexus ES/2022'de çıkacak otomobiller

Lexus’un yeni modelinde özellikle multimedya, stil, güvenlik ve renk güncellemesi sunuluyor. Yüksek güvenlik sistemi özelliği ile meydana gelebilecek olası kazaların da önüne geçiyor. Otomobil, benzinli motoruyla hayranlarını bekliyor.

Honda Civic Sedan

2022 honda civis yeni kasa

Markanın uzun yıllara dayanan tecrübesi ve deneyimiyle hazırladığı yeni modelinin Civic Sedan serisine eşsiz bir görünüm kazandırdığı görülüyor. Aynı zamanda model, yüksek teknolojik tasarımı ve performansıyla ön plana çıkıyor. Serisinin on birinci nesli olarak karşımıza çıkan Honda Civic Sedan benzinli bir motora sahip.

Bentley Continental GT Speed Convertible

2022’de çıkacak otomobiller arasında Bentley de bulunuyor. Bu otomobil için üstü açık arabaların en gösterişli olanlarından birisi desek yanlış olmaz. Benzersiz tasarım ve ayrıntılarıyla göz kamaştırıyor. Performans konusunda iddialı olan model aynı zamanda hız konusunda da kendinden taviz vermiyor ve benzinli motoruyla karşımıza çıkıyor.

Sıfır km otomobil modelleri ve fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here