2021 Nissan Armada ve Kicks 8 Aralık’ta Tanıtılacak!

0
1748

Nissan, 2021 Armada ve Kicks’in ilk tanıtımlarını önümüzdeki hafta çıkışlarından önce yayınlayacak. Kicks ile başlayarak olan tanıtım, model bu yılın başlarında uluslararası pazarlarda tanıtılan güncellenmiş varyantı yansıtması planlanıyor.

Nissan Kicks

Nissan Kicks için daha büyük bir V-Motion ızgaraya sahip daha lüks bir ön fasya bekleyebiliriz. Elimizdeki fotoğraflara göre yeni model Crossoverın daha ince farlara ve daha sportif hava girişlerine sahip olduğunu görüyoruz.

Nissan Kicks

İç mekan büyük ölçüde diğeriyle aynı olabilir. Ancak Kicks için revize edilmiş bir gösterge paneli var olabilir. Ayrıca araç güncellenmiş kumanda donanımı ve yeni bir bilgi-eğlence sistemi ile donatılabilir.

Motor seçenekleri bir sır olarak kalsa da  biliyoruz ki uluslararası modellerde 1,2 litrelik üç silindirli benzinli motor kullanılıyor. Ayrıca 1,57 kWh lityum iyon pil ve elektrik motoru kullanan bir e-Power sistemi bulunuyor. Amerika Birleşik Devletleri özel modeli, 122 hp (91 kW / 124 PS) ve 114 lb-ft (155 Nm) tork üreten mevcut 1.6 litrelik dört silindirli motorunu koruyabilir.

2021 Nissan Armada

Nissan, Kicks’i tanıtmanın yanı sıra makyajlı Armada tanıtımını da tamamlayacak. Teaser görüntüleri çok açıklayıcı değil, ancak tahminlerimize göre yeni model 2019’da tanıtılan makyajlı Patrol’ün izinden gideceğe benziyor. Bu, bir V-Motion ızgaraya ve yeniden tasarlanmış farlara sahip daha keskin bir ön kısım bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. SUV ayrıca yeni bir tampona ve daha belirgin hava girişlerine sahip olabilir.

2021 Nissan Armada

Aracın arka bölümünde, kalın bir krom çubukla bağlanan yeni arka lambalar olacak. Model ayrıca kare dışı tasarıma sahip yeni bir arka tampona sahip olabilir. Bu kare görünümü merak etmekle birlikte Nissan sever kitle için nasıl karşılanacağını ve yorumların ne yönde olacağını da kestiremiyoruz.

İç mekan eski modelle aynı olabilir. Ancak bazı pazarlarda Patrol, Infiniti QX80’de kullanılana benzer bir çift ekran kurulumuna sahip. Armada aynı şeyi takip ederse, araç ayarlarını yapmak için 8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ve daha düşük bir 7 inçlik ekran bekleyebiliriz.

2021 Nissan Armada ve Kicks 8 Aralık'ta Tanıtılacak

Güce gelince, 390 hp (291 kW / 395 PS) ve 394 lb-ft (534 PS) tork geliştiren tanıdık bir 5,6 litrelik V8 ile sağlanabilir. Bununla birlikte, Armada ve Kicks 8 Aralık’ta saat 11: 00’de (EST) tanıtılacak ve piyasaya çıkacak. Takipte kalın…

İkinci El Nissan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here