Symbolic V8 engine on reflective surface.

V8 motoru, Amerikan güçlü arabaları ve spor arabaları arasında bir mihenk taşıdır. Bu motoru Corvette , Challenger ve hatta bazı Aston Martin’te bulabilirsiniz, ancak hepsinin ortak bir yanı var: spor otomobiller olması. Spor arabaları sürmek çok eğlencelidir, ancak sedanlar her zaman rahat veya pratik değildirler. Daha iyi performanslı sedanlar üretme çabası çok mantıklı ve bazı üreticiler sürüş deneyimini geliştirmek için turboşarjlara ve süperşarjlara yönelirken, diğerleri sadece temellere bağlı kalıyor ve bu yüzden kaputlarının altında bir V8 bulabilirsiniz.

Dodge Charger birkaç V6 motor seçenekleri ve iki V8 motor seçenekleri ile birlikte geliyor, ama bir V8 motoru ile de satın alabilirsiniz. R / T trim, satın alabileceğiniz ve aradığınız V8 motorunu alabileceğiniz en düşük donanımdır. Hellcat, 707hp ile bu V8 motoru size 69.995 $ civarında bir ödeme ile sahip olabilirsiniz. (yurtdışı fiyatı) ikonik Hellcat performansı için bu fiyata değdiğini düşünüyoruz.

Yepyeni Cadillac CT6-V

Yeni Cadillac CT6-V piyasaya giriyor ve bir sedan paketine sarılmış halde yüksek kaliteli lüksü hızlı bir şekilde bize sunuyor. CT6-V’nin 94.895 $ ‘dan başlayan bir etiket fiyatı var (yurtdışı fiyatı) ve elbette kaputun altında 4.2L V8 motoru var. CT6-V, Cadillac serisinde yenidir, ancak önceki yıllarda Cadillac “V” arabalarından beklediğimiz tüm güç ve lükse sahiptir. Lüks bir sedana sarılmış 550 bg gücüne sahip olduğundan beklenmedik bir şekilde sürüşü eğlenceli bir otomobil haline getiriyor.

Ve tabii ki BMW M5 V8

Bmw size güçlü bir V8 ve 600hp sunmaktadır veya Competition donanımı alınabilir ve ek 20hp ve diğer performans yükseltmelerini alabilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin, M5, yiyecek almak, arkadaşlarınızla dolaşmak veya çocukları okula bırakmak için fevkalade pratik bir arabadır. Yalnız, M5 ile ani hızlanma ve harika yol tutuşunu takdir edebilirsiniz, her ikisi de neredeyse ilk etapta tam boyutlu bir sedan kullandığınızı unutmanıza neden olacaktır. Amerikan kası, Alman veya klasik lüks, zevkiniz ne olursa olsun, bu sedanlar hepsini size sunar. Pratiklik ve alandan ödün vermeden eğlenceli bir sürüş deneyimi isteyenler veya hafta sonları eğlenceli bir spor otomobil olarak ikiye katlanan iyi bir günlük araba isteyenler için bu sedanların hepsi harika seçeneklerdir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here