2020 yılında araç satışlarına bakıldığı zaman bütün kötülüklere rağmen satışlarda bir iyileşme durumu söz konusu olmuş.

2020 yılında yaşadığımız sorunların en kısa sürede bitmesi ve bir daha hiç yaşanmaması temennisi ile geçtiğimiz yıl içinde satılan SUV sınıfındaki popüler araçları sizler için listeledik.

12020 Yılında Satılan En Popüler SUV Modelleri

Kia Sportage

Geniş iç hacmi ve yerden yüksek konumu ile geçtiğimiz sene en çok satılan araçlardan biri olan Sportage, tasarımı ile oldukça ilgi çeken modellerden biri olmuştu.

Otomatik şanzıman seçeneğinin tek motor alternatifinde sunulması aracın satışlarında bir dezavantaj yaratsa da geçtiğimiz yılı fazlasıyla memnun olarak kapattıklarını söyleyebiliriz.

Opel Grandland X

2020

Fransız akrabalığı olan Opel, yeni nesil araçlarında bu donanımları oldukça çok göstermeye başladı.

Ekibin ağırbaşlı SUV modeli olan Grandland X ailelelerin tercihi oldu ve kötü bir seneyi iyi bir satış kapasitesine ulaşarak kapattı.

Bunda PSA grubu araçların kullandığı motor-şanzıman özelliklerinin ve geniş iç hacmiyle göz alıcı tasarımının etkisinin olduğunu da unutmamak gerekir.

Citroen C5 Aircross

Senenin yıldızlarında biri olan C5 Aircross, SUV sınıfı araçlar içinde hem benzinli hem dizel motor ünitelerine ek olarak “EAT” 6 ve 8 ileri tam otomatik şanzıman kombinasyonları ile verimli ve konforlu yolculuklar için kullanıcılarına güzel bir deneyim yaşattı.

Bu başarı satış rakamlarında da kendini gösterdi.

Arka kısımda 3 ayrı bölgeli oturma düzeni ve oldukça geniş bagaj hacmi ile çocuklu aileler için büyük bir avantaj sağladı.

2SUV Sınıfı Büyümeye Devam Ediyor

Volkswagen T-Roc

Yarışa biraz geç dahil olan kompakt sınıftaki SUV modeli T-ROC, gençlerin daha çok ilgisini çekti.

Sportif sürüş karakteri ve dinamik tasarım diliyle Volkswagen modelleri içinde yerini aldı.

Nissan Qashqai

2020

SUV denildiği zaman ilk akla gelen araçların başında gelen Nissan Qasqhai, 2020 yılı içinde başarılı bir sene geçirdi diyebiliriz.

SUV sınıfı araçları Türkiye pazarında tanınması özelinde oldukça emeği olan araç, Yeni kasası ile önümüzde ki dönemde iddialı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Volkswagen Tiguan

2020

Alman otomobil severlerin ilk duraklarında biri olan Volkswagen, SUV sınıfındaki en iddialı modeli olan Tiguan ile yükselen fiyatlara rağmen satış rakamları konusunda başarılı bir yıl geçirdi.

Peugeot 2008

2020

Listenin en uygun fiyatlı ve en çabuk satılan modellerinden biri olan 2008, piyasaya ilk çıktığı anda stokları tüketmişti.

2020 yılında genel olarak bütün araç markalarında yaşanan stok sıkıntısından nasibini alan 2008 modeli, ağabeyi 3008 modelinden daha küçük ve daha ucuzdu.

Tasarımı Peugeot modellerinin tasarım detaylarıyla benzer olsa da canlı gördüğünüz zaman sizi etkileyecek SUV modellerinden olduğunu söyleyebiliriz.

Peugeot 3008

2020

Sadece 2020 yılı için değil, ilk çıktığından beri SUV sınıfında en çok dikkat çeken araçlardan biri şüphesiz Peugeot 3008 modeli oldu.

Eski kasası ile hemen hemen hiçbir benzerliği kalmayan model, tam bir değişim ve dönüşüm içine girdi diyebiliriz.

Bu da yeni motor ve şanzıman seçenekleri ile entegre olunca 3008 modeli, son yılların yıldızlarından birisidir diyebiliriz.

PSA grubunun bu kadar popüler olmasının temel nedenlerinden birisi, yeni tasarımı ile motor-şanzıman seçeneklerini entegre ettiği 3008 modeli olabilir.

Dacia Duster

2020

Renault motorları ile üretilen Dacia, SUV sınıfındaki en uygun fiyatlı araçlardan birisidir.

4×4 seçeneği ile oldukça başarılı arazi kabiliyetleri de olan Duster, dizel motor seçeneği ile oldukça ekonomik.

İkinci El SUV ilanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here