Nissan Pixo satışta olan en ucuz arabalardan birisidir. Bu nedenle Pixo, alabileceğiniz en kalitesiz arabalardan birisidir.

1.0 litrelik benzinli motor, sadece 68hp’ye sahiptir. Dış ve iç tasarımı oldukça basittir. Kabin alanı oldukça dardır. Ayrıca bagaj kapasitesi düşüktür.

nissan pixo

Nissan Pixo motor yelpazesinin tek bir seçeneği var. 1.0 litrelik, üç silindirli benzinli ve 68 hp. Beklediğiniz gibi, performansı düşüktür: 0-100kmh 13,5 saniye sürer. Bu durum, küçük şehirlerde bir sorun değildir. Ancak uzun yollarda yorucu bir mücadeleye dönüştürebilir. Hafif direksiyonu ve sorunsuz kontrolleri sayesinde herkes Pixo’yu sürmeyi kolay bulacaktır. Ancak yol tutuşu güçlü değildir. Direksiyon simidi üzerinden çok az veya hiç geri bildirim yoktur. Otoyol hızlarında içeriye şiddetli rüzgar sesi alıyor.

nissan pixo mavi

Pixo, mümkün olduğunca az parayla otomobil sahibi olmak isteyen ve stili önemsemeyen şehir otomobili alıcılarına uygundur Ancak bütçeleri için biraz görsel yetenek isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır. Sıkıcı, cızırtılı plastikler ve düz döşemeler boldur.

nissan pixo iç mekan

Bir şehir arabası asla çok pratik değildir. Ayrıca sınıfının standartlarına göre bile Nissan Pixo son derece hayal kırıklığı yaratıyor. 129 litrelik bagajı, Türkiye’de satılan tüm otomobillerin en küçüğünden biriyken, dar açıklık sorunu daha da artırıyor. Arka koltuklar katlanıyor. Ancak tamamen düz değil. Yerlerine oturduklarında, yetişkinler arka kabini son derece sıkışık bulacaklar. Alan o kadar dar ki torpido gözü yoktur. Ve diğer kabin saklama alanları küçük. Yani bir Pixo satın alırsanız, nereye giderseniz gidin hafif seyahat edeceksiniz.

Çarpışma testi performansı daha az etkileyici. Pixo’nun kendisi Euro NCAP tarafından test edilmedi. Ancak Suzuki Alto’nun sahip olduğu neredeyse aynı kardeş arabasıdır. Ve olası beş yıldızdan sadece üçünü aldı. Ancak Nissan genel olarak oldukça iyi derecelendirilmiş bir marka ve bu yılki üretici sıralamasında 12. oldu.

İKİNCİ EL NİSSAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here