Yakıt Cimrileri Serisi: Nissan Juke DCi

0
2026

Nissan Juke, Japon otomobil markaları içerisinde oldukça yetkin bir noktada kendini konumlandırmayı başarmıştır. Arazi ve ticari araçları, yarış otomobilleri ve son yıllarda SUV tarzı araçları ile otomotiv piyasası içindeki portföyünü geniş tutmakla beraber pazar payını da artırıyor. Juke ve Qashqai modelleri ile ülkemizde başlayan SUV modellerinin sevilmesi konusunda büyük bir role sahiptir.

Bugün yakıt konusunda tasarruflu araçları araştırırken Nissan Juke modelini seçtik ve araştırma yaptık. Sıfır veya ikinci el bir Juke almak mantıklı mı? Sizler karar verin.

1Nissan Juke DCi Yakıt Tüketimi

Juke motoru, Renault-Nissan modellerinde ortak olarak kullanılan ve dünya çapında kendini kanıtlamış DCi motordur. Bu motor bazı Mercedes-Benz modellerinde bir dönem kullanılmıştır. Hem dinamik sürüş deneyimini sunarken, aynı zamanda düşük yakıt tüketim verileri ile bütçenize katkı sağlıyor. Yüksek akaryakıt fiyatlarını düşünüce, herkes aracı az yaksın istiyor. 🙂

Bu konuda juke size istediğiniz verimi sağlıyor.

Aslında sadece Juke değil DCİ motorlu araçların pek çoğu yakıt konusunda avantajlı araçlardır.

Bu İnceleme serimizde verdiğimiz araçlar ile aynı motor-şanzıman kombinasyonlarını kullanan araçlarında yakıt tüketimleri de birbirlerine yakın değerleri size sunacaktır.

 (Şehir içi / Şehir dışı) 6,1 lt / 4,5 lt

 

Yakıt değerleri sunan Juke, sakin kullanımlar sonucunda bu değerleri yakalama potansiyeline sahip.

2Motor Özellikleri

1.5 litre turbo beslemeli dizel motora sahip Juke, 110 Hp güç ve 240 NM tork değerlerine sahip. Bu motor karakterine, 6 ileri manuel bir şanzıman eşlik ediyor. 1300 KG ağırlığa sahip araç, oldukça çevik ve tepkilere hızlı cevaplar verecek kabiliyete sahip.

17″ boyutundaki jantları sürüşlerde güven hissi yaratmayı başarıyor.

Ortalama 5 litre motorin tüketen Juke yakıt cimrisi unvanını hak ediyor.

3Donanım Ve Diğer Özellikleri

Bugün sıfır kilometre bir Juke’ta size bu ekonomik değerleri sunacaktır. Donanım özellikleri olarak eski modellerini düşününce, çok dolu olduğunu söyleyemeyiz. Standart güvenlik ve teknoloji donanımlarını sunabilse de, günün teknolojilerini barındırma konusunda geride kalmıştı.

Sıfır kilometre olarak satılan son kasasında ise, donanım konusunda bir geliştirme olmuş ve artık eskisinden çok daha dolu bir araç olmayı başarmış.

Nissan juke

Yıllık MTV gideri ise, 2012 Model ve 1.5 litrelik dizel versiyon için 365,00 TL X 2 olarak hesaplanıyor. İkinci elde, 2012 model B segmentindeki Crossover olan Juke modeli 130-150.000 TL bandında müşteri buluyor.

Nissan juke

İkinci El Nissan Juke İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here