En Ucuz Aile Arabası İle Tanışın; Fiat Tempra!

0
1965

Fiat Tempra, 90’lı yıllara imzasını vurmuş bir aile aracıdır. Tasarımı, Dönemine göre barındırdığı teknolojileri ve geniş iç hacmi ile toplumun her kesiminde beğeni kazanmış ve herkesin hatırası olan özel araçlardan birisidir. Araç almak isteyen fakat, sınırlı bir bütçeye sahip kişiler için alınabilecek en uygun fiyatlı ve ekonomik aile araçlarından birisidir.

1Fiat Tempra Özellikleri

Öncelikle en dikkat çekici özelliği dijital gösterge paneli diyebiliriz o yıllarda üretilmiş olan araçlar içerisinde pek görülmeyen bu göstergeler o zamanlarda insanları kendine hayran bırakmıştı. Uzunlamasına gelen gösterge panelinin tamamı dijitaldi ve yeşil renk bir ışıklandırması vardı.

Gerçekten insanı etkileyen bu kokpitte, aracın gördüğünüz her yerinde çeşitli ışıklandırmalar vardı. Silecek kollarının üzerinde dahi ışıklandırma olması o senelerde gerçekten pek görülmeyen özelliklerdendi.

Fiat Tempra

Bir diğer güzel detay aracın koltuklarında kendini gösteriyor. Oldukça konforlu bir yapısı olan koltuklar dönemine göre çok rahat bir yapıya sahip. Tasarımı oldukça iddialı ve dönemine göre çok havalı bir araçtı. Fiat Tempra’da 1.6 litre karbüratörlü, sıralı 4 silindirli ve 86 HP güç üreten bir benzinli ünite var.

Fiat Tempra

Yakıt olarak bugün için biraz fazla olsa da, LPG takılmamış bir araç bulabilirseniz kendinizi şanslı hissedin. Fakat düşük bütçe ile alınacak bir araç olacağını düşünürsek o zaman LPG seçeneğini düşünmek gerekiyor.

Piyasa da ortalama 25.000 Lira bandında bir bütçe ile sahip olabileceğinizi düşününce, özellikleri genişliği ve ekonomik olması ile bu piyasa şartlarında alınabilecek bir araba olduğunu söylemek gerekiyor.

Fiat Tempra

Motor özellikleri olarak, kuş serisi araçlarla benzer özellikleri olsa da bu aracın kullanım konforu kuş serisine göre çok daha yumuşaktır. Trim sesleri olarak ün yapmış ve yaşlansa daha trim seslerini pek duymayacağınız bir araç olarak anlatılıyor. Yerli olmasından kaynaklı, yedek parça konusunda hiçbir sıkıntısı olmayan arabanın parça fiyatları da oldukça ucuz.

Fiat Tempra

Servis ve usta bulmak konusunda da sıkıntı yaşamayacağınız araç, ekonomik olmak konusunda size sunabileceği tüm avantajları sunuyor. MTV ve diğer giderleri de düşük olan aracın, tek dezavantajı piyasa da temiz kalmış olanlarını bulabilmek.

Fiat Tempra

İyi bir araştırma ile güzel bir Tempra bulup, uygun fiyat ile ekonomik bir araca sahip olabilirsiniz.

İkinci El Fiat Tempra İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here