Güncellenen 7 Serisi ‘nin yeni görünümü gerçekten her zevke hitap etmemektedir. Böylesine büyük bir gövde ve alışılmadık derecede hafif direksiyonla, bu segmentteki rakiplerinden daha iyi yol tutuşuna sahiptir. Lüks, zarafet ve teknoloji, bu otomobillerin sunmak üzere tasarlandığı alanlardır ve bu bakımdan BMW 7 Serisi mükemmeldir. Altı silindirli seçeneklerden V12’ye kadar geniş bir motor yelpazesi var. Tüm modellerdeki teknoloji miktarı birinci sınıfken, rahatlatıcı ve dikkat çeken tarzı Mercedes S-Class’ı kıskandırıyor.

2019’da BMW 7 Serisi için yapılan büyük bir güncelleme, alışması biraz zaman alacak bir görünüm verdi. Ancak bu lüks limuzinin bugün hala Türkiye’de satılık en yüksek teknolojili otomobillerden biri olduğunu iddia etmek mümkün değildir. Ancak BMW 7 Serisi hala teknoloji, iyileştirme ve lüks otomobil sınıfındaki en iyi yol tutuşlarından birini sunmaya devam ediyor.

7 Serisi Motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

Temel 7 Serisi 730d’dir ve çoğu alıcının ihtiyaçları için fazlasıyla yeterlidir. Altı silindirli, 3.0 litrelik turboşarjlı dizel motorla güçlendirilmiştir. Ve 261bhp’dir. 0-100km 6.1 saniyede uaşır ve en yüksek hız 155 mil / saat ile sınırlıdır.

Son birkaç yıldır bu açık ara en çok satan model oldu, bu nedenle 730d motorun altı özel modelde bulunmasının nedeni budur. Normal 730d’nin yanı sıra, dört tekerlekten çekişli 730d xDrive ve uzun dingil mesafesi 730Ld var. Tüm modellerde M Sport donanımda da mevcuttur. xDrive, uzun dingil açıklığı 730Ld’nin ekstra ağırlığının, kıyaslama süratini 6,2 saniyeye düşürmüştür.

Güncellenen BMW 7 Serisi , tek kelimeyle muazzam, göz ardı edilemez. Krom kaplı bir ön ızgaraya sahiptir. Stil, her zaman öznel olarak tartıştığımız bir şeydir. Ancak BMW’nin kartını biraz kaba olarak işaretlemeye hazırız. Aynı serideki en büyük çirkin SUV olan BMW X7 gibi. Yine de markanın limuzininin yan profili ve arkası, doğru sportiflik ve sofistike karışımı ile tatlı noktayı vurdu.

M otomobillerden ilham alan gövde kitlerine ve müstehcen görünümlü jantlara sahip M Sport trim donanım da mevcuttur. Jantlardan bahsetmişken, BMW standart olarak 18 inç çok kollu lüks ve sportif M Design 20 inç seçeneklere kadar seçim yapabileceğiniz toplam on tasarım sunuyor.

Dış cephenin aksine, bu makyajla kabin tüm kalbiyle değişmiyor. Ama bu kötü bir şey değil. 7 Serisi’nin iç mekanı, hem malzeme hem de tasarım açısından kaliteyi yansıtıyor. Ancak BMW 5 Serisi ile yakından bağlantılı olmaya devam ediyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here