Sedan sınıfına hakim olan BMW, Mercedes ve Audi üçlüsünden farklı bir otomobil seçmek istiyorsanız, S60 en iyi seçeneklerden biridir. Ancak bu üçünden daha iyi bir otomobil değildir. 

R-Design şasi ayarlamalarıyla sürüş keyfini bozan hatalar önemli ölçüde azaldı. Ancak süspansiyon sistemi hala sinir bozucu. Ancak yine de kesinlikle satın alabileceğiniz en eğlenceli Volvodur. Küçük kusurlar ve çukurlar S60’ın sert kenarını ortaya çıkarmak için gereken tek şey. 

S60 Motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

T5 modelindeki turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motorun güvenilecek huysuz dizellerin olmadığı geniş bir potansiyel alıcı kitlesine hitap etmesi gerekiyor. 0-100 km / s hızına oldukça hızlı bir şekilde 6.5 saniyede ulaşılıyor. Bu rakam doğru olduğunu hissettirirken S60 bunu çok az zorlanma ile yapıyor. Direksiyon simidinin arkasındaki f1ler mükemmel şekilde biçimlendirilmiş ve iyi yerleştirilmiştir. Ancak S60’ın sekiz vitesli şanzımanı, bunlardan gelen girdilere biraz yavaş yanıt veriyor.

 Volvo tasarımcılarının arkadan tamamen yeni bir görünüm uygulamasına olanak tanıdı; küçük bir spoyler, E-şekilli LED arka lambalar seti kullanarak bir bagaj kapısını kaplıyor. Artık S60’ların çoğu, R-Design gövde kiti sayesinde belirgin şekilde sportif bir görünüme sahipken, Inscription dışarıda biraz daha parlak çalışıyor. 18, 19 ve 20 inç boyutlarda alaşım jantlar mevcuttur. Ancak toplam paleti yalnızca dört metalik boya rengi oluşturur. Alıcılar, isteğe bağlı sahte çift egzoz borusu ve renk koordineli bir dış tasarım kiti seçebilir.

Volvo’dan bir dizi yardımcı dış aksesuar satın alınabilir ve takılabilir. S60’ın seçenekler listesinde üç bisiklet için bir bisiklet taşıyıcı, 430 litrelik bir tavan kutusu, bir kayak rafı ve hatta bir kano tutucusu bulacaksınız.

Bacak mesafesi, baş mesafesi ve yolcu alanı

S60, ön veya arka yolcu olarak vakit geçirmek için güzel bir otomobildir. Bol miktarda diz ve baş boşluğu ile birbirlerinin arkasına kolayca oturabilirler. V60’ta olduğu gibi, ön koltuklar en alçak konumdaysa ayak mesafesi biraz daralabilir. Ancak aksi takdirde daha uzun bir yolculukta rahat etmek için alan vardır. Her bir dış arka koltukta bulunan Isofix çocuk koltuğu noktaları bulunmaktadır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here