Bentley , 2005 yılında Continental GT coupe’nin dört kapılı versiyonu olan Continental Flying Spur adını, 2013 yılında sadece Flying Spur adını taşıyan ikinci nesil bir modele vererek yeniden canlandırdı. Bentley performans, konfor ve yenilikte bir kuantum sıçraması yaptığını belirterek, sıfırdan yeniden tasarladı. Aks mesafesi 130 mm uzatıldı, ön aksı daha da ileri götürdü ve daha atletik bir duruş sergiledi.

Beş metreden uzun ve çift turbo şarjlı 6.0 litrelik W12 güç ünitesine sahip olan yeni Flying Spur, muhtemelen utangaç ve emekli insanlar için değildir. Bentley, yeni teknoloji, bağlantı ve sportiflik seviyeleri ekleyen sürücü odaklı bir kabine sahiptir. İyileştirme seviyeleri sunma kararlılığında kararlılığını da korudu. Flying Spur, tüm tekerleklerden direksiyona, bir Bentley için bir ilke olan dört tekerlekten çekişe sahiptir. 4×4 sistemi normalde gücü arka aksa sağlar. Ancak yol koşullarına ve tekerlek kaymasına bağlı olarak, sürücüyü gerektiği gibi otomatik olarak ön aksa gönderir. Motordan sürüş, Continental GT’nin aynı sekiz ileri otomatik şanzımanıyla yönlendirilir.

Flying Spur motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

Güç, 626 bg ve sadece 1.350 dev / dak’dan 900 Nm’lik şaşırtıcı bir tork sağlayan ikiz turboşarjlı 6.0 litrelik W12’den geliyor. Gaz kelebeğini sıkın ve 12 silindirli ünite inleyecektir. Bir Ferrari’nin yüksek perdeli sesi ile bir Aston Martin V12’nin gümbür gümbür gümbür gümbür gümbürtü arasında bir yerde, akıcı bir hırıltı yayar. Hafif turbo gecikmesini aşın ve 3,8 saniyelik 0-100 km / s süresi tamamen inandırıcı. Bu arada, sekiz vitesli otomatik şanzıman, manuel modda yeterince hızlı tepki verir. Geri kalan zaman neredeyse farkedilemez. Ve canavarca W12 bazıları için çok fazlaysa, daha fazla esneklik sunmak için bir V8 ünitesi ve bir plug-in hibrit için planlar var.

Bacak mesafesi, baş mesafesi ve yolcu alanı

Flying Spur’da şoförünüz varsa, arkadaki en iyi koltuk ön yolcu koltuğunun arkasıdır. Ön koltuk öne doğru konumlandırıldığında, dinlenmek için dönümlerce alan var. Her iki durumda da, baş ve diz mesafesi tam olarak tehlikeye atılmıyor ve en uzun yolcu için bile bir sorun olmuyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here