Bentley Flying Spur S Sportif Tasarımıyla Sahnede!

0
1806
bentley flying spur s, önden görünüm

Bentley Flying Spur S sportif tasarımıyla sahneye çıkıyor. Bu lüks sportif model, 23-26 Haziran tarihleri arasında Goodwood Hız Festivali kapsamında sergilenecek. Ayrıca yenilenen modele İngiliz otomobil markası da birçok farklı özellik eklemiş. 

Sportif Dış Tasarımıyla Bentley Flying Spur S

Bentley Flying Spur S, arkadan görünüm, beyaz renk

Modelin yeni versiyonunda öz ızgara, hava girişleri ve aynalar siyahla kaplanmış. Ayrıca pencere çevreleri, arka tampon ve egzoz çıkışlarında da siyah tonlar hakim. Bununla birlikte farlar ve arka lambalar da da karanlık bir hava hakim. Lüks sedan modelinde birden fazla jant ve tekerlek seçeneği yer alıyor. 22 inçlik parlak siyah jant veyahut Pale Brodgar Satin kaplamalı jant seçilebiliyor. Ayrıca 21 inç boyutunda içinde kırmızı fren kaliperleri olan siyah bir versiyon da mevcut.

Teknik Özellikler

Bentley Flying Spur S, yandan görünüm, beyaz renk

Bentley Flying Spur S iki farklı motor seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. İlki 2.9 litrelik 6 silindirli bi-turbo motor ve plug-in hibrit güç aktarımı birleşiminden oluşuyor. Bu versiyonda sportif lüks sedan 544 beygir gücüne sahip. Bunun için de 750 Nm tork üretiyor. Ayrıca 0’dan 100 km/s hıza yalnızca 4,1 saniye içerisinde ulaşıyor. İkinci versiyonunda ise 4.0 litrelik 8 silindirli bi-turbo motor yer alıyor. Tam 550 beygir gücünde olan bu motor, 750 Nm tork üretiyor. Üstelik 0’dan 100 km/s hıza da yalnızca 4 saniyede ulaşıyor. Azami olarak da 319 km/s hıza çıkabiliyor. Ayrıca yalnızca elektrik enerjisiyle 41 km mesafe kat edebiliyor. Ek olarak aktif viraj dengesi sağlayıcısı Bentley Dynamic Ride sistemine sahip olan modelde ayrıca arka tarafı 4,2 dereceye kadar döndürebilen dört tekerlekten direksiyon sistemi yer alıyor.

Bentley Flying Spur S, iç mekan

İç mekanda ise iki farklı deri kaplama seçeneği yer alıyor. Özelleştirme imkanı veren lüks model, istek dahilinde yastıklı kaplamalı koltuklar sunuyor. Ayrıca “S” amblemini de iç mekanda çeşitli yerlerde görmek mümkün. Bunların arasında kapı eşikleri ve koltuk başları da yer alıyor.

Son olarak, fiyatı henüz açıklanmayan Bentley Flying Spur S, Bentley’in tüm ‘S’ versiyonları ile birlikte Goodwood Hız Festivalinde gösterilecek ve geleneksel İngiliz tepe tırmanışına katılacak.

İkinci El Bentley Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here