2023 Bentley Flying Spur Speed modelinin özel sürümü 6 litrelik W-12 motoru ile birlikte geliyor. Bu motor araca 626 beygir güç sağlıyor.

2023 Bentley Flying Spur Speed Özel Sürümü Dış Tasarımı

Speed modeli ön ızgaralarda, farlarda ve arka lambalarda koyu renk tonu tercih etmiş. Bu özelliğiyle Speed modeli daha küçük modeli olan Flying Spurs’tan ayrılıyor. Özel sürümde bunun yanı sıra koyu parlak siyah ve gümüş kaplamalı 22 inç jantlar yer alıyor.

Ayrıca jant kısmında bu standardın yanı sıra Pale Brodgar Saten 22 inç jant modeli opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

2023 Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur modelinde ayrıca mücevherli yakıt ve yağ doldurma kapakları yer almakta.

İç Tasarım

Bentley iç kısımda %73 oranında geri dönüştürülmüş polyester tercih etmiş. Buna firma Dinamica Pure adını vermiş. İç kısımda dileyen 5 ile 15 arasında değişen renk seçeneği tercihi yapabiliyor.

İç kısımda ki döşeme standart olarak Piyano siyahı. Ancak dileyenler ek ücret ödemeden diğer renk seçeneklerini de tercih edebilirler.

Bentley, iç mekanın tasarımında lüks saat modellerinden ilham almış. Lüks saat modelin ilham aldığı kısım bilgi-eğlence sisteminde kendine yer bulmuş durumda. Bunun yanı sıra iç kısımda Speed logosu pek çok yerde dikkat çekiyor. Kapı kenarlarında da bu logoları görebiliyoruz.

Motor Performansı

Çift turbo şarjlı 6 litrelik W-12 motor 626 beygir gücü sağlıyor. V-8 motoru ile gelen S versiyonunda ise 584 beygir gücü bulunuyor.

Firma bu modelin 0’dan 100 km’ye 3.7 saniyede çıktığını belirtiyor. Maksimum hızı ise 334 km.

Speed özel versiyonu diğer standart Spurs modeli gibi otomatik sekiz vitesli şanzımana sahip. Ayrıca standart olarak dört tekerden çekiş sistemi ile beraber geliyor. Speed bunun yanı sıra fren tork vektörleme sistemine sahip.

Viraj denge çubuğunun sertliğini ayarlayan 48 volt gücünde bir elektrik sistemi bulunan araç Dinamik sürüş sistemi ile donatılmış.

Ön kaliperler kırmızı renkte. Ayrıca ak ücret karşılığında bu kaliperler siyah tercih edilebiliyor.

Fiyatı

Bentley, resmi olarak bu özel sürümün fiyatlarını açıklamadı. Ancak sektör kaynakları 200.00 dolar değerinde standart V-8 modelinden daha pahalı olacağını iddia ediyor.

2. El Bentley Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here