2023 Toyota GR Corolla için resmi olarak fiyatlarını açıkladı. Model Core, Circuit ve Morizo Edition donanım paketlerine sahip.

En üst düzey donanım paketi Morizo Edition’ın döşemesi yalnızca 200 adet sınırlı üretilecek.

2023 Toyota GR Corolla Motor Performansı

Üç silindir turbo şarjlı GR Corolla, 300 beygir gücünde. Altı ileri manuel şanzımana sahip olan model dört tekerden çekiş sistemi ile birlikte geliyor. FR-Four sistemi sayesinde farklı güç dağıtım modları seçilebiliyor. Bu motor ayrıca 399 nm tork üretiyor.

Circuit versiyonunda ön ve arka Torsen diferansiyeller standartlar olarak geliyor. Core modelinde bu opsiyonel olarak geliyor.

İç Mekan

8 inç boyutunda bilgi-eğlence sistemi bizleri karşılıyor. Apple CarPlay ve Android Auto standart olarak geliyor. Bunun yanı sıra Amazon Alexa özelliği de bulunmakta.

Dahili Wi-Fi erişim noktası yer alıyor. Core versiyon modelinde ki teknoloji paketi sekiz hoparlörlü JBL stereo ses sistemi ile birlikte geliyor. Bunun yanı sıra kablosuz telefon şarj pedi de bulunmakta. Circuit Edition versiyonunda bu özellikler standart olarak geliyor.

İç kısımda Corolla hatchback ile neredeyse hemen hemen aynı. Standart donanımda ortam iç aydınlatması, altı yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu, çalıştırma düğmesi ve alüminyum pedal kapakları bulunmakta.

Fiyatı

Toyota GR’ın Core versiyonu 36.995 dolardan başlıyor.

Circuit versiyonu için bu fiyat 43.995 dolara kadar çıkıyor.

Bunun yanı sıra en üst versiyon olan Morizo Edition’ın fiyatı ise 50.995 dolardan başlıyor.

Bunun yanı sıra 1180 dolar ek ücret ödeyerek performansı paketinde Torsen diferansiyeller ve daha büyük fren eklemesi yapabiliyorsunuz.

770 dolarlık teknoloji paketinde ise JBL ses sistemi ve kablosuzu şarj bulunmakta.

Ayrıca 500 dolarlık pakette ise ısıtmalı ön koltuk ve ısıtmalı direksiyon simidi eklemesi yapılabiliyor.

GR Corolla Core versiyonu piyasaya çıkacak ilk model olacak. Bu yıl içerisinde bu versiyon satışta olacak. Ancak Circuit ya da Morizo Edition versiyonları 2023 yılında gelecek.

Sıfır KM Toyota Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here