2023 Lamborghini Urus S, görücüye çıktı. Geçtiğimiz aylarda şirket, Urus modelinin makyajlı bir versiyonunu tanıtmıştı. Fakat o, Urus’un en sportif versiyonu olan Performante’nin makyajlanmış haliydi. Şimdi ise şirket, standart Urus versiyonunu makyajladı ve görücüye çıkardı. Yenilenerek piyasaya çıkan model hakkında tüm detayları sizler için derledik.

2023 Lamborghini Urus S, 666 Beygirlik Şeytani Bir SUV

2023 Lamborghini Urus S hakkında konuşmaya, ilk olarak teknik özelliklerinden başlamak istiyorum. Modelin kaputunun altında, 666 beygir gücü ve 850 Nm tork değerine sahip olan çift turboşarjlı 4.0 litrelik V8 motor yatıyor. Aslında buna bir canavar desek daha doğru olur. Bu motorla maksimum hız denemesi yaparsanız, 0’dan 100 km/s hıza ulaşmanız sadece 3.5 saniye sürüyor. Bu hız yetmez diyerek 200km/s hıza ulaşmak isterseniz ise, o da 12.5 saniye sürüyor. Bir SUV modeli için bu hızlanma açıkça söylemek gerekirse muazzam. Diğer yandan modelin maksimum hızı ise saatte 305 km.

Yeni Modelin İç Tasarımı, Sizleri Uçakta Hissettirebilir

Şimdi de gelelim 2023 Lamborghini Urus S modelinin tasarımına. Öncelikle 2023 Lamborghini Urus S kesinlikle seleflerinin etkileyiciliğini devam ettirecek gibi duruyor. Modelde ilk gözümüze çarpan detaylar ise incecik gündüz aydınlatma farlarını içine alan sert far yapısı, iri ızgara ve keskin hatlar oluyor. Ardından ön ve arka kısımlarda kullanılan LED şerit aydınlatma da oldukça şık bir görüntü oluşturuyor. Modelin sahip olduğu mat titanyum 22 inç jantlar ve elmas bronz 23 inç set ise adeta ihtişamın görüntüsünü tamamlıyor. Ayrıca arka tarafta bulunan 4 egzoz çıkışı da bizlere bir canavarla karşı karşıya olduğumuzu hatırlatıyor.

Şimdi ise 2023 Lamborghini Urus S modelinin iç kısmına geçelim. İlk olarak model tamamen dijital bir gösterge ekranına sahip. Ayrıca orta konsolda da nispeten küçükte olsa bir bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Bu ekranın hemen altında ise koltuk, klima vb. şeylerin ayarları için tasarlanan dokunmatik bir kısım mevcut. Esas can alıcı nokta ise koltukların arasında bulunuyor. Bu can alıcı kısımda esasen sürüş modlarının ve vites geçişlerinin ayarlanmasını sağlayan bir ekipman mevcut. Fakat baktığınızda sadece bu kadar olduğuna inanamayabilirsiniz. Bu bölüm sizleri adeta bir uçakta hissettirebilecek cinsten. Bu kısmın büyüsünün ardından gözümüze çarpan son detay ise açılabilir panoramik cam tavan oluyor. Kısaca değerlendirmek gerekirse Urus S oldukça başarılı bir model olmuş diyebiliriz. Peki siz model hakkında neler düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Lamborghini Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here