Neuron’un Elektrikli Pick-Up ve Tırı Çok Dikkat Çekti!

0
10880
Neuron elektrikli tırı hakkında

Neuron elektrikli tır ve elektrikli pick-up modelini gördünüz mü? Neuron’un elektrikli araçları ne zaman üretilecek? Neuron marka araçlar Türkiye’ye gelir mi? Haberimiz, Neuron’un elektrikli araçları hakkında

Neuron’un Elektrikli Pick-Up ve Tırı Çok Dikkat Çekti!

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Neuron markasının elektrikli pick-up ve tırı çok dikkat çekti! “Elektrikli tır da yapıldı” (Tesla Semi vardı zaten) diye şaşırıyor olabilirsiniz ama bu aracın tek fark yaratan tarafı yakıt tüketim şekli değil…

Tesla, elektrikli modeller üretme kararıyla yola çıkarken bir çok markaya dev bir yol açacağını da biliyor muydu? Elektrikli arabalar, elektrikli SUV modelleri, elektrikli pikaplar, elektrikli kamyonlar, elektrikli tırlar hatta elektrikli uçaklar…Gelecek bunlarla ulaşım sağladığımız bir süreç sunacak.

2. El Tesla Fiyat Listesi Burada!

Tesla gibi ABD’li bir marka daha elektrikli işine kafayı taktı. Kalifornia merkezli Neuron markası çatısı altında elektrikli modeller üretiliyor. Özellikle pick-up, kamyon ve tır gibi ağır vasıta pazarına gözünü diken markanın ürettiği modellerin tasarımları da çok çekici.

Markanın geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı Neuron T/ONE adlı elektrikli pick-up ile Neuron TORQ adlı elektrikli tır büyük ilgi gördü. Tır ve pikapın tasarımları gerçekten çok etkiletici. Dışarıdan bakınca son derece minimalist bir tasarım algısı var ve iç mekanda da bu algı devam ediyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here