Performanslı Elektrikli Motosiklet Seri Üretime Başladı!

1
11972
Curtiss Hades

Performanslı elektrikli motosiklet Curtiss Hades’in seri üretimi başladı! Motosiklet haberlerinin gündemine oturan Curtiss Hades hakkında biraz araştırma yaptık. Tamamen elektrikli motosiklet olarak tanıtılan Curtiss Hades teknik özellikleri ve daha fazlası için okumaya devam edin…

Performanslı Elektrikli Motosiklet Seri Üretime Başladı!

Başlangıçta sadece konsept bir motosiklet olarak tasarlansa da şimdi seri üretimi için kollar sıvandı. Zaten ilk tasarım çok dikkat çekmişti. 2019 yazında ilk Curtiss Hades görselleri paylaşılmıştı. Büyüyen elektrikli motosiklet pazarında belki de en ilgi çekici olan tasarım ona ait. Şimdi biraz Curtiss Hades motosikletin tasarımına ve özelliklerine bakalım.

Curtiss Hades Özellikleri

Kendine has bir tasarımı var. Hatta “motosiklet tarihinde böylesi yok” desek yalan olmaz. Lütfen Curtiss Hades tasarımı hakkında düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşın. Sizce nasıl görünüyor ve daha önce benzer bir model üretildi mi?

Gelelim Curtiss Hades’in özelliklerine

Şimdilik öyle çok detaylı bilgiye sahip değiliz maalesef. Ama marka tarafından dünya otomotiv basınına iletilenler şöyle:

  • Alüminyum, titanyum ve carbonfiber malzeme kullanılarak üretiliyor.
  • 16,8 kWh gücünde bir bataryaya sahip.
  • 217 beygir güce ulaşacak
  • 200 Nm tork değerine sahip olacak

Curtiss Hades Fiyatı

Curtiss Hades motosiklet fiyatı da merak edilenler arasında. Bu farklı görünen ve çok yenilikçi teknolojilere sahip olan motosikletin fiyatı 75 bin Dolar şeklinde paylaşılmıştı. Ancak seri üretim sonrasında fiyatın 60 bin TL’den başlayacağı duyuruldu. Motosiklet fiyatları düşünülce tabi hem çok yeni bir teknoloji hem de çok ikonik bir model söz konusu olduğu için fiyatı rekabetçi bulabiliriz.

50 Bin TL’ye Alınabilecek Motosikletler Listesine de bakın!

1 YORUM

  1. Her türlü elektrikli araç gelişmesini merakla takip ediyorum. Gördüğüm kadarıyla bazı ülkelerde kullanımı iyice normalleşip yaygınlaştı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here