Honda Türkiye’de 500 Bin Motosiklet Sattı

0
1985
Honda Türkiye'de 500 Bin Motosiklet Sattı

Honda Türkiye’de 500 bin motosiklet sattı. Japon üretici tam 30 yıldır Türkiye pazarında. Şimdi ise yeni bir başarısını kutluyor. Çünkü Türkiye’de yarım milyonuncu motosiklet satışını gerçekleşti. Marka Türkiye pazarının ve Türk müşterisinin beklentilerini her zaman dikkate alıyor. Bu anlamda satışları da giderek artıyor. Çünkü ürün gamını talep doğrultusunda genişletiyor. Şu anda pazarda 20 farklı modeliyle yer alıyor. Ayrıca tam 7 yıldır da pazar liderliğini koruyor. Şimdi ise 2022’yi lider konumunda bitirmek niyetinde.

Türkiye’de Satılan Her 4 Motosikletten Biri Honda

Honda Türkiye'de 500 Bin Motosiklet Sattı

Honda Türkiye Motosikletten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kardeş, konu hakkında açıklama yaptı. Kardeş, Honda motosiklet sahibi her kullanıcının markaya bağlı olduğunu söyledi. Ayrıca bu güçlü bağın satış oranlarındaki başarıyı getirdiğini ifade etti. Ek olarak Türkiye’de satılan her 4 motosikletten birinin Honda olduğunu aktardı.

Honda Müşteri Memnuniyetinde Üst Sırada

Honda Türkiye'de 500 Bin Motosiklet Sattı

Başarının sırrının müşteri memnuniyetinden geldiğini vurgulayan Kardeş, “Honda, sadece tasarımlarıyla değil, güvenlik ve teknoloji donanımlarıyla da rekabette fark yaratıyor. Bu da doğal olarak motosiklet severler tarafından tercih edilen marka olmamızı sağlıyor. Geniş bayi ağımız ve yetkin satış sonrası hizmetlerimizle 1992 yılından beri hep ilk günkü heyecanımızla yola devam ettik. Bundan sonra da yeni modellerimizle bu heyecanı sürdüreceğiz. Bizi bu rekor satış adedine ulaştıran tüm tüketicilerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

İkinci El Honda Motosiklet Fiyatları ve Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here