Yolcular İçin En İyi 5 Motosiklet!

0
2617

Çoğu motosiklet kullanıcısı solo sürüşlerden keyif almaktadır. Bunun en büyük nedeni motosikletlerine artçı aldıkları zaman rahatsız olmalarından kaynaklanmaktadır. Motosikletinize yolcu aldığınız zaman sürüş dinamikleriniz değişir. Bunun en büyük sebebi motosikletinizin artçılar için uygun olmamasıdır. Eğer motosikletinize yolcu aldığınız zamanlar dengeniz ve sürüşünüz bozuluyorsa inatlaşmayıp, yolcu almayı bırakmalısınız. Sizin ve yolcularınızın sağlığı ve güvenliği önceliğiniz olmalıdır. Eğer arkadaşlarınız olmadan dışarı çıkmıyorsanız, yolcular için en iyi 5 motosiklet! içeriği tam size göre.

1Ural Gear-Up

Ural motosikletler maalesef ki ülkemizde tutulmamaktadır. Fiyat, servis ve parça gibi sıkıntıları vardır. Listemizin baş köşesinde olmayı hak eden motosiklet, Ural Gear-Up’tır. 3 yolcu kapasitesine sahiptir. Sepete oturan yolcu, motosiklet hayatının en eğlenceli ve konforlu sürüşünü yaşayabilir.

2Honda Gold Wing

Honda Gol Wing motosiklet Dünyası’nın en iri ve göze çarpan motosikletlerindendir. Normalde yolcular için ayrılan kısım küçük olmaktadır. Honda mühendisleri 3 çantanın genişliğinden faydalanarak, bu motosiklete adeta bir ev koltuğu oturtmuşlardır. Aksesuar listesinden, yolcu kahve koyma aparatına kadar birçok ürünü temin edebilir, keyfinize keyif katabilirsiniz.

3BMW R1250 RT

Sürüşlerinizde hem sportifliği hem de konforu istiyorsanız, bu motosiklet tam da size göre. 1254 cc, boxer motoruyla tork canavarı olma yolunda ilerlemektedir. BMW R1250 RT’yi sürdüğünüz zaman yumuşak gücünü ve konforuna hayran kalacaksınız. Yolcular için ayırılan sele genişliği, sırt dayama, kol dayama aparatlarıyla kendinizi havada süzülüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu motosiklette yolcu olmak, sürücü olmak kadar zevklidir.

4Suzuki Burgman 400 ABS

Suzuki Burgman serisi, yolcular için biçilmiş kaftandır. Geniş selesi, yolcuların tutunması için ayrılan yerleri, egzoz sıcaklığının yolcuyu rahatsız etmemesi gibi müthiş özellikleri içinde barındırmaktadır. Şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde yolculara konforu yaşatmaktadır. Listemizde en uygun motosiklet Suzuki Burgman 400 ABS’dir.

5Yamaha Tracer 900 GT

Yamaha mt09’dan yola çıkarak Yamaha Tracer 900 GT üretilmiştir. Yolcu selesinin dolgun ve geniş olması nedeniyle oldukça rahattır. Uzun yolculuklarda sırt çantasına eklenen yaslanma aparatıyla, ev koltuğundan farksız olacaktır. Dinamiklik ve konfor bir arada yaşanmaktadır. Ayarlanabilir süspansiyonları, oturuş pozisyonu gibi avantajlar sağlamaktadır. Yolculu sürücüler için tercih edilmesi gereken modellerdendir. “Yolcular İçin En İyi 5 Motosiklet!” sizler için sıraladık. Yolculu kullanmayı seven sürücülerin, bu motosikletlere göz atması faydalı olacaktır.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here