Motosikletinize Kasko Yaptırmanın avantajları

0
1072

Motosikletinize Kasko Yaptırmanın avantajları oldukça önemlidir. Motosikletinize kasko yaptırdığınız zaman hasar ve çalınma gibi durumları en az zararla atlatırsınız. Motosiklet kaskosu sizi ve aracınıza gelecek zararları en aza indirmektedir. Ayrıca standart kaskonuza ekleyebileceğiniz birçok teminat ile ekipmanlarınızı ve aksesuarlarını garanti altına alabilirsiniz. Olası kaza durumunda size ve karşı tarafa verilen zararların hepsi kasko şirketi tarafından karşılanmaktadır. Bu sayede birikimlerinizi ve bütçenizi koruyabilirsiniz. Motosiklet kaskosu çalınma, yanma ve hasarları karşılamakla yükümlüdür. Özellikle motosiklet hırsızlık oranlarının yüksek olması ve çalınan motosikletinizin bir daha geri gelmeyeceğini düşündüğünüzde motosiklet kaskosu yaptırmanız çok önemlidir. Türkiye’deki kaskosuz ve zorunlu trafik sigortası olmadan trafiğe çıkma oranı en çok motosiklet kategorisine düşmektedir. Trafiğe kayıtlı olan motosikletlerin %99.2’si kasko yaptırmadan trafiğe çıkmaktadır. Ayrıca İstanbul’u örnek aldığımız da günde 5 adet motosiklet çalınmaktadır.

Güvenli yolculuklar için motosiklet kaskosuMotosikletinize Kasko Yaptırmanın avantajları

Motosikletinizi kilitlediğiniz veya güvenli bir yere park ettiğiniz zaman çalınma korkusundan kurtulursunuz. Özellikle 125cc motosikletlerin bile absürt rakamlara satıldığı günlerde motosikletinizin elinizden gitmesi, oldukça üzücü olacaktır.

Kaza, doğal afet, trafik kazası ve çalınmalardan korunun

Motosikletinize yaptıracağınız kasko sayesinde kaza, doğal afet, trafik kazası ve çalınmalardan korunursunuz. Başınıza gelse bile maddi kaybınız olmayacağı için rahatlıkla yenisini alabilirsiniz.

Ekipmanlarınızı ve istediğiniz aksesuarlarınıza kasko yaptırabilirsinizMotosikletinize Kasko Yaptırmanın avantajları

Motosikletinize Kasko Yaptırmanın avantajları konusundaki en önemli madde ekipman kaskosudur. Pahalı motosiklet ekipmanlarının ve aksesuarlarının tekrardan bir araya getirmek bir motosiklet parasına eşit olmaktadır. Fakat olası kaza ve darbe ihtimaline karşı, kasko yaptırdığınız ekipmanlarınızın parasını geri alabilirsiniz. Sonuç olarak motosikletinize kasko yaptırmak oldukça önemlidir. Eğer güvenli, maddi ve manevi kayıplarınızı en aza indirmek istiyorsanız motosikletinize kasko yaptırmalısınız.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here